Marka: MZ
Model: 251
KM: 70000
Renk: Siyah
Fiyat: 1.700 YTL
Açıklama: 1,5 yıldir kullanıyorum ihtiyaçtan satıyorum.
İl/İlçe: İstanbul / Avcılar
İletişim: 05368391420
Fiyatı: 1700 YTL
Marka: MZ
Model: 251
KM: 70000
Renk: Siyah
Fiyat: 1.700 YTL
Açıklama: 1,5 yıldir kullanıyorum ihtiyaçtan satıyorum.
İl/İlçe: İstanbul / Avcılar
İletişim: 05368391420
Fiyatı: 1700 YTL
Km.Hasar durumu,Son olur Fiatını bildirirseniz değerlendirmeye çalışacağım.
ozcan_mutlu2001, arkadaşım bak örnek satış ilanı içinde her tür yardım mevcut eğer düzeltme yaparsan daha çabuk satarsın kolay gelsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
motor hos temız duruyorda bu motor kac model acaba .
Güzel motor Mz'in kullanılacak motorlarından piyasada bu derecede temiz Mz'e rastlamak kolay degil. Mz sever birisi bunun degerini bilecektir umarım. Fiyat konusunda anlasılabilirse
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
delikdepo motor 99 model. Temiz, benden önce de kullanan yakınım o da temiz kullandı bende elimden geldiğinince özen gösterdim. ihtiyaçtan dolayı acil satmam gerek fiyat konusunda da pazarlık yapabilirim.
fiyatı 1600 e çektim arkadaşlar...
Son fiyatı da söyledim 1500 YTL. Artık satılmazsa başımızın çaresine bakıcaz. Teşekkürler.
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
1.400 YTL arkadaşlar...
Son fiyat gayet cazip.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
5 litre cok guzeldır bunlar
ozcanın mz gayet temız ve bakımlı bır motor alan mennun kalır fıatıda cok makul
mrb arkadaşlar,
motor 100 de 4 civarında yakıyor daha 2 önce test ettim, bence 250 CC lik bir motor için bu gayet normal değil mi? 5. viteste 5000 devirde 140 ı sorunsuz yapıyor ama çok rüzgar var kimseye tavsiye etmiyorum
fiyatı da düşürdüm umarım bu kezzz satılır...
teşekkürler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)