Dostum alinti yap bu mesajii cikan adresi ustdeki kendi mesajina kopyala
Neyse hallettigine sevindim birde degistir diyerek moderator arkadasin yazdiklarini bi silsen daha iyi olacak..
Biseydegil ne demek
resim boyutunu nasıl kuculteceğim
netten cıkıyorum bana resim kucultme konusunda tyardımcı olursanız sevinirim
Mod düzeltmiş işte, sen bi daha ki sefere dikkat et. Şu an bi sorun yok.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Slm. motorun güzele benziyor doğrusu herhangi problemi varmı?
hıc bır problemı yok.. yagına falan bakılacak o kadar ...
takas varmı hemşerimmmm????
APRİLİA ATLANTİC 200 CC.
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************¿**********************
takas olumu die soracaktım
hangi arada yazdın bee kardeşim
Acımadıki, acımadıki
ilana bak be 3 kişi hazırlamış
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dostum motorun süper tam benim aradığım fiyatta msn adresini benim adrese gönder ayrıntılı bir sekilde konusalım adresim dj_eMbAy@hotmail.com good bye
embay
aywalik yolunda hiz yapiosn galba plakayi kivirmissin aman dikkat o yolda calisma wardi en son bitti mi bilmiorm tavsiyem cann hız istediinde cik aydn-izmir otobanna bas basabldiin kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)