Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Satılık Çift silindirli 125 cc

REKLAM ALANI
    eralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet, kamp, bilgisayar
    2005 model
    125 cc çift silindirli 13 HP
    3.971 km
    çift eksoz
    tubeless lastikler polisajlı jantlar
    vites göstergesi
    Motor koruma demiri
    2.1 litre sarfiyat, 2 adet vakumlu karburator
    herşeyi faal hiç bir sorunu yok.

2.250 ytl, veya peşinatsız 220 ytl x 12 taksitle satılabilir.. Noter satış masrafı fiyata dahildir. ;)

Eralp TEREM - 0532 237 19 60 - eralpt@mynet.com

Eralp TEREM
    motogiyim.com
    motoregitim.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla iyi motor bakın taksitte var almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edilir
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

BBRR, abi hakkaten her satış ilanında mesajın var. itiraf et, % kaç alıyosun euheuhe
    motor twister a mı benziyor? çift silindir olmasının tek silindirlere göre avantajı yada dezavantajı neler?

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    ChatnoiR, alda gör
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

BBRR, abi hakkaten her satış ilanında mesajın var. itiraf et, % kaç alıyosun euheuhe
    çaktırma ben galericiyim aslında
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    ChatnoiR, tek silindirli motorlar yüksek devirlerde yaptıkları titreşimle kullanıcıyı rahatsız ederler. çift silindirli motorlarda ise bu titreşim problemi tek silindirlilerde ki kadar rahatsız edici olmaz. çünkü pistonlardan biri yukarıdayken diğeri aşağıdadır böylece birbirlerinin ürettikleri titreşimi karşılıklı olarak dengelerler.

fiyat çok uygunmuş, alsam mı acaba ama hiç aklımda da yoktu ki ramzey nerden çıktı bu ilan da şimdi..

eralpt, hocam noldu bu alet gittimi

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    ben bi ara gidip bakacakktım bu motora , arkadaşlar telefonlaştık falan ama o gün başka bir motora bakmaktaydım die gidemedim......yer uzak kaldı , kısmet diğilmiş.......

allah yeni sahibine hayırlısıyla binmeyi nasip etsin.... hayırlı satışlar dostum...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    BBRR o motor satıldı yanlış hatırlamıyorsam. Evet evet buydu o
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

agonyozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza
    Bu motor satıldı bende öyle biliyorum..
    Something in the Way..!

tazmanian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INTEGRA 750D
    Arkadaşlar, herkeze selam. Bu motoru alan şahıs benim. Sağolsun Eralp dostum kolaylık sağladı, bende bir motor sahibi oldum. Hatta söylemeye dilim varmıyor ama ikitane şerefsiz ( tovbe tovbeee ) yüzünden ilk kazamı bile yaptım.

Esenler tarafında ışıklardan dolayı trafik sıkışmış, yavaş yavaş ilerliyorum. İki tane şu devasa motorlardan geldi yanıma gök gürültüsü gibi sesleri var namussuzların..Neyse biri bayan biri erkek iki kişi, bi baktım adam bişeyler sormaya başladı, meğersem yabancılarmış ( buyuk ihtimal fransız ) Bana taksimi sordular. Dilim döndüğünce izah ettim. Sonra bunların kalıpları büyük olunca arkada kaldılar, ben aralardan ilerledim, ışığın önüne geldim, yeşil yanınca bastım boş yolda 50-60 gidiyorum. Birden abartısız 20 cm boşluk bırakarak biri sağımdan biri solumdan jet gibi bi geçdiler, noluyo demeye kalmadan kaldırımda buldum kendimi. Allah tan bende bişi yok ( ama üzerine basa basa söylüyorum KASK olmasaydı çok kötü şeyler olabilirdi ) motorunda ön teker hafif yalpa yapıyo. Allah a şükür çok fazla bişey olmadı...

Neyse burası belki bunları anlatmak için uygun yer diil ama idare edin artık...Allah hepimize kazasız sürüşler nasib etsin...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler