Satılık Çift silindirli 125 cc
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
valla iyi motor bakın taksitte var almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edilir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR, abi hakkaten her satış ilanında mesajın var. itiraf et, % kaç alıyosun euheuhe
motor twister a mı benziyor? çift silindir olmasının tek silindirlere göre avantajı yada dezavantajı neler?
-
ChatnoiR, alda gör
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Süper Moderatör (BBRR)
BBRR, abi hakkaten her satış ilanında mesajın var. itiraf et, % kaç alıyosun euheuhe
çaktırma ben galericiyim aslında
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ChatnoiR, tek silindirli motorlar yüksek devirlerde yaptıkları titreşimle kullanıcıyı rahatsız ederler. çift silindirli motorlarda ise bu titreşim problemi tek silindirlilerde ki kadar rahatsız edici olmaz. çünkü pistonlardan biri yukarıdayken diğeri aşağıdadır böylece birbirlerinin ürettikleri titreşimi karşılıklı olarak dengelerler.
fiyat çok uygunmuş, alsam mı acaba ama hiç aklımda da yoktu ki ramzey nerden çıktı bu ilan da şimdi..
-
Süper Moderatör (BBRR)
eralpt, hocam noldu bu alet gittimi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bi ara gidip bakacakktım bu motora , arkadaşlar telefonlaştık falan ama o gün başka bir motora bakmaktaydım die gidemedim......yer uzak kaldı , kısmet diğilmiş.......
allah yeni sahibine hayırlısıyla binmeyi nasip etsin.... hayırlı satışlar dostum...
-
Süper Moderatör
BBRR o motor satıldı yanlış hatırlamıyorsam. Evet evet buydu o
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Bu motor satıldı bende öyle biliyorum..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler