Motorsikletmi kapalı garajda muhafaza emekteyim. Beraberinde
1-Motorsiklet Pantolonu SHARK Marka L beden Tam Korumalı
2-Motorsiklet Montu Wedoor Marka M beden Full Korumalı omuz, dirsek, bel
3-Kask LAZER Marka LZ6 Japon Model Kılıfıyla beraber.
4-KAPPA 36 Litrelik Çantası Altında fazladan tutacaklı 8 adet normali 4
5-Dizlik SCOYCO Marka eklemden oynar Kılıfıyla........Motorda tek sis far mevcut role bağlantılıdır Büyük farın altındadır Helojen 55w... Motor koruma demiri mevcut Depo siticır depo koruma pad'i ve 2 adet NGK buji 7 adet yağ filitresi 1 adet hava filitresi 10 adet yağ tapası yedek verilecek. Motorun Garantisi devam etmektedir bütün bakımları eksiksiz yaptırılmıştır bakımlarda castrol 15/40power1 yağ kullanıdı benim isteğim ile 1000km de bir değişti motoru istediniz bir ustaya veya Bağcılar servise götürüp sordura biliriz bakımları bağcılarda yapıldı Moturu çok temiz kullandım rodajı iyi yapıldı borcu yoktur vergi vs..
Resimleri en son halidir rahatsızlığımdan dolayı kullanamıyorum motoru
Lastikleri Dublex yaptırdım şamrelsizdir..Maske Kask ağ da verlecek.
Pantolon Kask Kappa Beraber almıştım sadece iki defa kullandım sıfırdır. Kaskta ve Kappada tek çizik yoktur motoru üstünde resmi mevcut.....Pazarlık payı vardır...Birde yolcu kaskı verilecektir..King marka zincir yedek anahtarları ile verilecek....Yedek olarak 1tane 35/35w Osram ampül 1adette helejen 35/35w beyazışıklı ampül verilecek..... Castrol zincir temizleme ve yağlama spreyide verilecek ..... Toplam 2.000 YTL.. Pazarlık payı Mevcut...
cep telefonum: 05443711600 -- 05357980165 Motor garajdadır çapa/Şehremini

(Motoru aldınızda ekstra bir şeye gerek yok bida yanında verdiğim malzemeler güvenli ve kaliteli motorda mondialin en sağlam modeli çok iyi baktım ve kullandım.)

ilgilenenler için linki

http://www.sahibinden.com/motor_pant...XQQdisplayitem