Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SATILIK 2005 MODEL HONDA CBR 125 RR

REKLAM ALANI
    teknikerseyhmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2000 KM ORJİNAL ÇİZİKSİZ GARAJ MOTORU FOTOGRAF İSTEYENLER teknikerseyhmus@hotmail.com -- teknikerseyhmus@yahoo.com isteyebilirler.. 2 yıl garantili plakası çıkmış 2006 temmuzuna kadar tüm vergileri yapılmıştır. 2 adet kask hediye
    fiyatı..: 4.000 ytl tel.: 0535 659 36

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gsua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4'e alabilirim yanlız netleşmesi için bana 2-3 gün lazım

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    bu ne abi böyle? motorun sıfırı zaten 4500. memlekette herkes uyanık olmuş da biz uyuya kalmışız.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4400+alım satım = sıfırından daha pahalı
    arkadaşlar satarken önce bir piyasa araştırın
    gsua,
    eğer alıcı ise hemen sat
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Yok
    0 = 4500 - 2000km = 4400

rodajı vergiyi ve gezilen süreyi işçiliğine mi sayıyorsun

ama kasklar kaliteli ( ki onlarıda ikinci el olarak değerlendir ) belki 4400 olur diyicem ama kimiside kaskı istemeyebilir onun içinde bi fiyat verseydin pazarlık payıda bırakmışssındır umarım.. ama 4000 e alan varsa hemen sat..

inşallah hayırlısı ile satarsın dostum alanada satanada hayırlı olsun
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

2005

kardeş ler merhaba allah herkesin işini rast getirsin ben esnafım elazığda 2005 motoru binmek için aldım satmak için deil ama dediğim gibi allah herkesin işini rast getirsin benim biraz şu an ters giidiyor .. motorun jantlarını 100.00 ytl boyattım.. ve kasklar tanesi 75.00 ytl.. şimdi bunlar önemliiiiii değil deyeceksin ama ben para verdim.. herneyse motor kardeşlikler en son 4.350 olur .. bu son fiyat iyi veya kötü ilginiz için teşekkürler.. 0535 659 36 67

as_cell_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlanlara olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak, malın alım-satımını etkileyecek davranışlarda bulunmak yasaktır. ********I********

as_cell_o,
    aç o zaman bir satış ilanı arkadaşın ilanını meşgul etme
    arkadaşım teknikerseyhmus, allah işini gücünü rast getirsin bizimkisi sadece tavsiye sonuçta ne alıcı nede satıcıyız uygun bir fiyata o motor çok beklemez sadece öneride bulunduk son karar vede motor sana ait sen bilirsin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

o arkadşın ilanında gözümüz yok sadece malına haddinden fazla paha biçmiş haaa bu bizi ilgilendirmez ama bizde içimizden geçenler i dile getirdik bu sitede kimin ilanının meşgul edilip edilmediği sanamı kalmış...durduk yere ortalığı geriyosun bırakta herkes verilen ve verdiği ilanıyla ilgilensin sende sadece sana sorulan sorulara yorum yap..tamam mı motorcu kardeşim kimsenin ne ilanında nede malında gözümüz var allah hepinizin yardımcısı olsun...

pardon as_cell_o, bak bana kalmamış

teşekkürler

sağol brr kardeş arkadaşlar dediğim gibi sıkıştıgımdan satıyorum son ve tek fiyat satlmassa seneye bırakmayı düşünüyorum 4.000.000.000 tl son alana hayırlı olsun

pazarlık yok vade yok

kardeş anlıyorum zor durumdasın allah yardımcın olsun motorun gerçekten çok güzel ve sıfır temizlikte ama gel göri piyasa berbat abi..bu çin malları alt üst etti piyasayı millet elinde avucunda ne varsa verdi sırf sıfır motora bineyim diye ama zavallıların hepsinin elinde patladı baksana satan satana ve inan bu mağdurlardan biride benim belki hayatımın en büyük yanlışını yaparak bir motor aldım ama ne diyelim haktan hayırlısı.dileğim! motorunu bir an önce satıp sıkıntılarından kurtulman..fakat bu piyasada çok zor be kardeşim allah seni inandırsın benim arkadaşın var seninkinin aynısı henüz 7000 de 3.700'e motorda fiyat çektik şerefsizim müşteri yok..allah tüm motorcu kardeşlerimizin yardımcısı olsun.Allah'a emanetiniz.EYVALLAH

iki tane ilanım var internette bırak almayı yüzüne bakan yok abi.hadi mondial neysede yamaha xt 600 e var daha ilanı bir kişi bile okumamış..ooooof ulan off ah bu çinlilerin gözü kör olsun..
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************¿**********************

votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR

Re: SATILIK 2005 MODEL HONDA CBR 125 RR

dostum boy kaç acaba...
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

ne boyu

teknikerseyhmus, sattınmı motoru

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler