GÜZEL BİR XL200....SATILDI,TOPİC KİLİTLENEBİLİR.............
Reklamlar
-
Reklamlar
-
aaa çok güzel alet valla çok hoşuma gittti satarsın işalah düşünene arkadaşlar kaçırmayın rakam da iyi çok güzel bir ilan
-
arkadaş motora helalinden bi 3200 vereyim olursa yoksa canın sağolsun
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Süper Moderatör (BBRR)
3500 e bu iş olur bence
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
devir teslim sanamı ayit olacak..
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
-
kemal34, eğer niyetliysen görüşelim,BBRR, dostum 3500'e vermeyi düşünmüyorum,mecbur kalmadıkça 3500'e satmam(allah sattırmasın) binerim,zaten acelem de yok.bir motor bulmuştum istanbulda,bunu satıp onu almaktı niyetim(gs500),ama nasip değilmiş.ilginize teşekkür ederim
-
Süper Moderatör (BBRR)
alım satımda esneklik her iki tarafada avantaj sağlar PHAETONW12, bana güven olur dediğim rakam cidden olur rakkam ama mal senin tabiki karar sana ait ben ne alıcı nede satıcıyım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
alım satımda esneklik her iki tarafada avantaj sağlar
PHAETONW12, bana güven olur dediğim rakam cidden olur rakkam ama mal senin tabiki karar sana ait ben ne alıcı nede satıcıyım
dostum yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum;kaç yaşındasın ve ne işle meşgulsün?eğer motosiklet piyasasının içindeysen sana özelden sormak istediğim şeyler olacak,o yüzden soruyorum.bu arada motosiklet halen bende,takaslı 2001 model üstü gs500,veya 2004-2005 er5 satan varsa görüşelim,anlaşalım.
-
arkadaşlar motosikletim istanbula satıldı,ilgilenen herkese teşekkür ederim....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler