YBR-125, 502 KM'de (Resim Eklendi)
Reklamlar
-
royalmen,
http://www.beldeyama.com.tr/www/yetk...r2.php?k_id=13
sayfasindan istanbulu sececeksin, sonra en yakin yamaha bayiine gidip motorun selesine oturacaksin. Ayna varsa aynada)) Yoksa camlardan yansiyan görüntüne bakacaksin)) olmadı fotografini cekersin. Oyle yani
Reklamlar
-
ante merhaba
aslında sıfıra yakın bir fiatta satıosun şuan nakit 2950ye alabiliosun ybr'yi anahtar teslim fiatı bu, bir de 2. el motor alırken ruhsat devri için de 150-200 milyon harcıosun.. Ben de ciddi alıcıyım eger fiat üzerine düşünürüm dersen cagdas_82@yahoo.com adresi ile irtibat kurabiliriz.Teşekkürler ...
-
Slapdash,
2950 Anahtar Teslim doğru,
şimdi bir hesap
Kappa 35 litrelik Çanta-120 milyon. (alindiktan sonra sadece 1 kez binildi motora)
Koruma Demiri- 40 milyon.
toplam 160 milyon. 2950+160=3210
benim istediğim 2600 200 desen dedigin gibi masrafa 2800
3210-2800=410 milyon. 502 KM'deki bir motor da tamam ikinci El ama daha rodajdan bile cikmamis yani. Bilmiyorum açıkcası ben uygun bir fiyat istediğimi düşünüyorum.
-
peki ante ilgin için teşekkürler ..
Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa, orada günes batiyor demektir. (Çin Atasözü) --Karacoban\'a teşekkür--
-
ısterse 2 metre boyun olsun ben 185 boyudayım
makına gayet guzel cok kullandım yamaha bayıyı ıle samıyım buyuk guzle makına kullandım onayladım yanı
-
Arkadaşlar, Ante'den satışta komisyon almayacağımı baştan belirteyim. Ante ile yüz yüze tanıştık ve son derece titiz bir insan. Motorunun 0 km. motordan farkı olmadığına emin olabilirsiniz. Kendisi BMW aldığı için YBR'sini satıyor. Almayı düşünen arkadaşların pişman olmayacağına ve 0 km bir YBR'den farkı olmayacağını göreceklerine eminim. Çok incik boncuk yapıp gereksiz sorunlarla ilanı şişirmeyin lütfen. Ciddi alıcı arkadaşların kendisi ile yüz yüze konuşarak (tel veya msn'den) anlaşabileceklerine eminim. Ante'cim kolay gelsin. Cumartesi günü görüşmek üzere..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
1 aylık YBR sahibiyim.
1.84 boy 100 KG. ağırlıktayım. Görüntüde anormallik olsaydı bizim eleştirmenler (arkadaşlar) devreye girerlerdi şimdiye kadar.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Bu FİYATA Kaçırıp Yazın 3600 e alırsınız arkadaşlar fiyat gerçekten çok güzel cebinde motor alacak parası olan arkadaş sana sesleniyorum al bu motoru fiyatı süper bende bir senedir ybr kullanıcısıyım gerçekten çok memnunum kesinlikle ve şiddetle öneriyorum param olsa ben alacam lanet olsun ya
-
hocam herşey güsel anlıyorum da şunu anlayamıyorum kappa çantayı almak şart mı ya da koruma demirini istemiyom derse adam ben düşürmem hiç motoru kendime güveniyom derse yannış anlaşılmasın arkadaşın satışına mani olmaya çalışmıyom da nedense satıcılar aksesuarları da ekliyolar fiyata onu anlayamıyorum bi de motora bir kez binildi die not düşülmüş 502 km de uzun yol gitmiş sanırım amacım sadece alıcı arkadaşların aydınlanması bi satışın çerçevesinin çizilmesi bi pot kırdıysam şimdiden af ola
-
-
eywallah arkadaşım saolasın sayende çok iyi aydınlandım demekki napcaz arkadaşlar motoru satarken evdeki kombiyi sökcez motora takcaz sonradan evi de rahat satalım diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler