satılık dt125cross acil(resim eklendi)
Reklamlar
-
arkadaşlar daha 2,5 ay önce aldığım motorumu üzülerek satmak zorundayım, tatildeyken çok yoğun çalışan kredi kartım beni kapatmadan benim onu kapatmam lazım
marka yamaha dt125 cross(ben kısaca canavar diyorum)
model 90 model, 96 trafik çıkışlı
renk yeşil
şanzuman 6 vites
fiyatı 1.500 ytl
Reklamlar
-
şuan kaç kilometrede? bakımları tam mı kazası var mı??
biraz ayrıntı verebilirsen sevinirim.Telefonunu arıyrm ama sürekli kapalı
biraz fotograf ''cagdas_82@yahoo.com'' adresinee zahmet vermeyecek ise.. teşekkürler ...
-
sLaPdAsH, dostum açık tel.im, büyük kazası yok ama ufak tefek kazası oldu, 35.000 km.de
-
-
forrap, öyle rr falan aşar şimdi beni, bakalım
-
isatorun ilgin için teşekkürler..Şuan biraz kararsızım ama cross almaya karar verirsem irtibata geçicem.Bilgin olsun istedim
-
dostum sadece akşamları msn e bağlanabiliyorum. o yüzden fırstın olduğunda biraz foto ve motorla ilg. biraz bilgi yollayabilir misin ?? tutuncuali@hotmail.com
-
resiö isterim resim biraz ilana benzesin yaptıklarınız
-
dostum motorun resmini gönderebilirsen sevinirim /motor_delisi@yahoo.com/ve ayrıca kaç km de
-
motor 35.000 km de arkadaşlar, ayrıca bi tek resmi var motorun onu da gönderebilirim adreslere, isterseniz tel.den de arayabilirsiniz
-
Dostum,
DT 125 mi DT 125 R' mi yani hem elden hem ayaktan marşlı mı? Motorun resmi var mı? Ben de de vardı Ben ve kardeşlerimin kullanırken ve sahip olduğumuz da en sevdiğimiz motorumuzdu. Kardeşim de motor almayı düşünüyor YBr bakıyoruz ama DT 125 cross fikrini değiştirebilir. Eve 3 ncü motoru almaya hazırlanıyoruz
Ama fiyatı fazla vermişsin biraz. 2 sene once 1.200.000.000 TL ye almıştım kazasız 93 model ex-up dahil herseyi çalışır durumda DTR 125 i.
Bir kaç kazası var diyorsun. Görünümde bozukluk falan var mı? Bizim ki Piston kilitlemişti 150 milyon TL ye piston almış ve kendimiz değiştirmiştik. Etiketleri falan varmı küçükyalı da etiketler içinde bayağı yüksek fiyat çekmişlerdi.
Ama Rahat, hızlı, yüksek ayarlanabilen ve bir o kadarda güvenli sürüşü olan bir motor.
Varsa motorun resmi omersado@hotmail.com adresine telefonunu da ekleyerek gonderirsen sevinirim.
-
Dostum Foto Gonderirsen Sewinirim Kardesimie Alıcam.Izmirdeyiz Cunku Motoru ben gelip alabilirim ancak foto lazım...onlinesteveo@hotmail.com
Hayatını ve yakınlarını biraz seviyorsan kasksız cıkma...
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
isa burayada koysana resim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
dostum motorunuzla ilgileniyorum adres tel ve yeriniz yarın ( 13-9-2005) de görüşelim
0 505 546 61 76
mukalayci@hotmail .com
saygılarımla
-
merak..
motor nerede ve telefonunuz kaç?
boluda avda fln kullanmak için düşünebilirim motoru gördükten sonra
-
arkadaşlar telefonummu yazdım ilan mesajında, oradan alabilirsin, motorin, sanada mail attım
-
arkadaşlar özür diliyorum, ilan mesajında telefonumu yazmamışım, düzeltiyorum şimdi numaramı yazdım
adresim de zaten var, bağcılar adliyesindeyim, isteyen gelip motoru burda da görebilir
tel. 0 505 234 31 84
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler