2005 model Nx4 Falcon'umu satıyorum.

Fiyatı Düşürdüm. Bu zamanda Böylesi yok.

2005 model 12300'de Temiz Bir Falcon. Daha 10 gün önce 12000 de bakımı yapıldı Marmaris Kıvrak motorda.

Buji (15) - Ön fren balatası (70 Ytl) değişti. Periyodik bakımı yapıldı. 17000 e kadar hiç bi masraf yok.

Ve arka teker yeni Pirelli Mt 60 max 2000 km kullanıldı. Üzerinde (Harris) Skull Elcik var, Carbon Elcik Koruma, Ön Çarmurluğun altına su gelmesin diye ekstra çamurluk takıldı, Falcon Orjinal hiç bi yerde bulunmayan (Tank pad) ide mevcut ve Eksozu açıktır. Susturucusu verilecektir. Zaten Stikerlarındanda gördüğünüz kadarı ile komple 2007 sticker yaptırıldı motora. Sol tarafa hafif bir yatması vardır. Sadece grenajda çizilme olduğu için hiç bir problem yoktur. Resimlerine bakabilirsiniz. Grenajlarıda Brezilyadan orjinali getirtilip takılmıştır. Tüm parçaları orjinaldir. Bakımları zamanında yapılmıştır. İsterseniz sorgulatabilirsiniz. Motor orjinal Km'sinde olup motora anahtar dahi vurulmamıştır. Motorun ikinci sahibiyim ilk sahibi arkadaşım olup motoru çok güzel açmıştır. Fabrika verileri ve kullanıcı görüşlerinine bakarsanız anlarsınız. Motor İzmir'e giderken düz yolda 2 kişi 160 Km hız görmüştür. Her türlü kefilim. 130-140 dedimi sağar kalan falconlar gördüm. Herkez kendi motorunu över. Ama bu motor gerçekten bunu hakediyor. Çoğu görenler sıfır sanıyor. Fotolardanda belli oluyordur zaten. Motor iş yerimin bahçesinde üzeri örtülü bi şekilde korunuyor. Resimleri daha yeni çekilmiştir ve hakkatende göründüğü gibidir. Brandasıyla birlikte vericem.

Şahin ile takas olabilir.

Yamaha Ybr 125 , Cbf 150, 250 İle takas olabilir.

Azda olsa pazarlık payı vardır. Üzerine alınması şarttır.

Lütfen ciddi alıcılar arasın.

Tel : 0505 5322347

Sahibinden ilan no : 5368515