Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

zx-6r

REKLAM ALANI

satıldı............................. (bu satıldı yazısını 2005 yılının 12 ayında yazmıştım ama hala bu ilanı görüp bu yazıyı okumadan arıyorlar) ve kardeş ben motoru sattım ve satıldı diye oraya belirtim dediğim halde yok kardeşim öle bi yazı diyorlar,, ey kurban olduğum allahım bana sabır ver............

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    alpiser, Yanlış Anlama Takas yazdığın için soruyorum, Neden satdığınıda belirtirmisin çok merak ettim.. Şimdiden Hayırlı uğurlu Olsun ....
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük ihtimalle araba almak içindir veya paraya sıkışmıştır ama birinci ağızdan duymak daha iyidir.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Yok Barış Bence Yanıldın, Bekle Bakalım Sebeb Olarak Ne Çıkacak Tabi Gerçek Olan Sebebi Söylerse Oda. Söyleme Zorunluluğu yok Sadece MErak ediyorum bi Racing Kullancısı olarakdan ..
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

ya arkadaşlarım neden sattığım o kadar önemlimi yahu: ....
    öylesine yazdım. motorumdan gayet memnunum. hiç sorunsuz kullanıyorum(işimden arta kalan vakitlerimde) istediğim fiyatı veren olursa verecem hayrını görsün. takas konusuda arabayla düşüne bilirim dedim. aslında arabamda var. sadece ticaret satılmasada olur...

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Niye celalleniyorsun ki motosikleti beğenmek suçmu haklısın suç! Altımızdakini bi Ara unutup Başkalarına baktık, Affedersin Kardeş Hayırlı , Uğulu Olsun , Art Niyetim Yokdu ama sEN bİLRSİN :

walla Romans.. ben celallenmiyom:( şimdi sen motorunu buraya satılık çıkarsan ve birileri.... "Bekle Bakalım Sebeb Olarak Ne Çıkacak Tabi Gerçek Olan Sebebi Söylerse" gibi saçma sapan bi şeyler yazarsa sende benim gibi tepki verirsin dimi arkadaşım. haksızmıyım??? yahu satıyorum ne sebebi olacak allah allah... sakın bana kızma Romans çünkü buna hakkın yok)))

alpiser, sana kızan edene yok kimsenin buna hakkıda motor güzel alanada satanada hayırlı olsun fiyatıda uygun umarım deyer bilen birisine gider hatırlı olsun

eyvallah rüzgarsevdalısı... umarım dediğin gibi olur:??

alpiser, hocam 1992 peugeout 205 GTİ full araçla tasaka girermisin ?

teşekkürler...yok be kardeş. yüksek model ve piyasalı bir araba olsa düşünürdüm..

Motosikleti
    srad 750
    selam kardeş sen hangi memleketteymişsin böyle yau zx 6 hemde 99 model
    7200 ytlye veriyorsun burda 97 si 9000 ytl ye satıldı bizde motoru değiştireceğimizde orayagelelim yau

anasını satayım konya mı böyle kazık yau senin o fiyata 93 zzr bile vermiyorlar burda

Bodybuilder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vucut gelistirme
    biraz peşinat ve biraz taksit düşünürmüsünüz? Düşünürseniz ne kadar peşinat istersiniz?
    Motorsiklet orgazma dudak bukturur!

10_uR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim param olsa hemen alırdım ama şu almaz alana hayırlı olsun makina temiz gibi görünüoo
    DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!

\"AYAR İYİMİ\"

Motosikleti
    ybr
    çok sexi bişie benzio

CoSMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor satıldı mı
    aşk biter yol bitmez

arkadaşlar motor satılmadı. arayanlar ve mail atanlar pazarlık teklif ediyor.. PAZARLIK VE VADE YOKTURRR.....

ya bu motoru gördüğüm günden beri rüyalarıma giriyor param olsa gözüm kapalı alıcam harbiden çok güzel bi alet ama kısmetse bu yaz tek hedefim zx6r şimdiden alanda satanada hayırlı olsun

Motosikleti
    1000RR06
    alpiser, abi sen hangi memlekettesin bende 92şahin var yeni toplandı temiz makinadır masrafsız düşünürsen görüşelim bea bu makinanın hastasıyım aslında ben askere gidiyorum abim binecek bende gelince binecen seneye yaza kısmetse ee nediosun
    Acımadıki, acımadıki

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler