ist. avcılardaym
.. şahine ne istiyosun??
ist. avcılardaym
.. şahine ne istiyosun??
6000ytl üstünü tamamladıkmı uyarmı msn varsa ordada konuşabiliriz.
600RR vardı sattık şahin aldık aslına bakarsan kışın araba yazın motosiklete biniyoruz ama bu makinayı görünce düzeni bozmaya karar verdik
Acımadıki, acımadıki
merhaba ben bursadan bektaş. bende 91 model doğan L var çelik cantlı, renkli cam, mp3 çalar, 4 adet oval kolan var. satışı benim üstüme, hiç bir problemi yok takas ederrsen anlaşırız. 0544 689 2601
slm birader san bi teklif 5 peşin geri kalanı bi şekilde kısa bi dönem içersin de halletsek diyom ne dersin
Merhabalar..
Eğer telefonu verebilirsen görüşmek isterim. Çok güzel ve temiz gözüküyor, bu arada eğer farklı fotoğrafların varsa onlarıda görmek isterim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER, görüşmek üzere.
BMW 323İ TAKASA GİRERMİSİN ARABA DRAG İÇİN HAZIRLANDII........BU ARADA KAWASAKİNİN PARÇA SORUNU VARMI..
alpiser; saçma belki ama şansımı denemek istiyorum, benimkiyle takas edermisin
Satılık hyosung gv 250 başlıklı forum benimki, üstüne 200 ytl veririm
Arkadaş motor duruyormu satıldımı
arkadaşlar... lütfen kusura bakmayın oraya takas yazdığım için....ARTIK TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.... bu arada tekrar ediyorum VADE, PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR.....
Alpiser kardeşim telefonunu yazamazmısın 535 2161626 535 7058804
kardes nasil gørusebiliriz ya bize bir haber versen numaram :004523280656 ya lutfen sadece sms at ben ararim ..................?
abi motorun cok güzel eger msn adresi verirsen seninle daha detaylı bir sekilde konusmak isterim adresim dj_eMbAy@hotmail.com
abi motorun cok güzel eger msn adresi verirsen seninle daha detaylı bir sekilde konusmak isterim adresim dj_eMbAy@hotmail.com
embay
dostum motor duruyormu?
en sonunda seni çileden çıkarmışlar belli
takas dan bile vazgeçirdiler seni.ama olsun ben yinede yazayım dedim.
bende 2005 model hyundai accent admire 1.3 lx var..15000km de...düşünürsen görüşelim derim..ne dersin..
ilgilenirsen eğer tel no: 0536 6839768
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)