Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MakinaMühendisinden SATILIK 1962 Model-MZ-(3.750 YTL)RESİMLİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki ER 5
    Motosiklet Satılmıştır . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Makina mühendisinden olunca değişik mi oluyo motor ?
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    Kawasaki ER 5
    Belki değişik olmuyor ama mekanizmasını bildiğimizden dolayı motora gözümüz gibi bakıyoruz.Tüm bakımlarını özenle yapıyoruz.Bu nedenle ister istemez biraz fark ediyor. Yoksa 1962 model antika bir motorun görüntüsü kolay kolay bu olamazdı.Bu nedenle böyle yazdım...
    [email]s_speeedo@yahoo.com[/email]

speeedo, hocam çok değilmi fiyatı o fiyata ben sıfır 250 cc lik aldım

delicoban08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250
    speedo bencede biraz fazla istiyorsun ama inşallah satarsın motor temiz görünüyor

serhat_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 olacak
    demekki hurdacıdan SATILIK 1962 Model -MZ- (3.750 YTL) olsa kimse bakmıycak

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biliyorum bana kızacaksın ama bu motosikletin hiçbir orjinal yeri kalmamış ve ilk görüşte resimden gördüğüm kadarıyla değişen parçalarını yazayım bu modelde bir motosiklete parça değişmez demiyorum ama orjinali takılmamış onu söylemek istiyorum silindir bloğu değişmiş ,far kısmı değişmiş , egzost değişmiş ,arka stop değişmiş ,arka zincir muhafazası ve zincir körükleri yok boya desen öyle o motosikletin modelide etz251 değil es250/1 ben kötülemek için söylemiyorum ama bu paraları kesinlikle etmez ama inşallah satarsın..

Motosikleti
    Kawasaki ER 5
    1.olarak Sıfır 250 cc lik alabilirsin bu fiyata ama farkındaysanız böyle bir ilan kesinlikle yok hiçbir yerde. Ege bölgesinde 2 tane kalmıştı bu motordan ve biri İzmir de kaza yaptığı için şuan tek kaldı.Bu yüzden motoru sıfır motorlarla kıyaslama yapmak doğru değil bence.Çünkü bu motor antika olarak satılıyor ve bir o kadar da temiz motor.Hiç bir sorunu yok.eğer varsa bu model bu kadar temiz bir mz es250/1 bana haber verebilirsinz.

2.olarak motorun orjinal yerlerinin değişmesi doğal,bunun sebebi de Mz lerin eski modelleri çok nazik oluyor ve en küçük benzindeki pislikte dahi sorun çıkarıyordu motorlar.Bu yüzden değiştirildiği yerler oldu ama motorun performansı çok değişti.bu motor kesinlikle fabrika çıkışına göre daha iyi bi performansla çalışıyor şuan.Ama antika olduğu ,ve başka bir motorda kolay kolay bulunmadığı çin sahibini farklı kılıyor.bunu da unutmamak gerekir. Bu arada es 250/1 olduğu da doğru.bir yanlışlık sonucu böyle yazılmış.Bu arada eleştirilere açığım.istediklerinizi yazabilirsiniz...
    [email]s_speeedo@yahoo.com[/email]

teknikerseyhmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    almanlıkla hiçbir alakası kalmamış made in turkey

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    meraklısına hayırlı olsun derim

delikdepo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan pasific 125
    ıyısallah satarsın derım . 1962 den berı ayakta duran bı makına saygı duymak lazım .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler