makul ve mantıklıbir fiat
almak isteyene iyi bi makine
makul ve mantıklıbir fiat
almak isteyene iyi bi makine
arkadaşlar sitesinde 9 küsur bu makine.. ve 2 yıl garantili.. sanırım 1 yıl daha garantisi var... Yalnız kafama takılıyo ÇAMUR dostum bu masraflar neyin nesi bi yazsan da anlasak yaw.. Takla mı attın, yana mı yatırdın he ne oldu?? Walla bu motoru tost servisinde kullanabilirim.. 2,000 peşin kalanıda 500 çek verelim olmaz mı ?? (para yok dostum napimm senin de işin görülsün)
okulyolu valla bu taktik tutacak bak kışın hayır diyemeyecek biri kesin çıkar sen devam et
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR dostum bu motorun far kısmını pek sevmedim ama olsun yaw.. Para yok napalım.. parayı hondaya gömdük bekliyoz ama Burdaki tur haberlerini okuyunca kafayı yiycem hee... Hiç olmazsa sezon bitmeden bi tur atalım dimi.. ÇAMUR YAP Bİ KIYAK KARDEŞİNE bak çekleri de kullanırsın paşalar gibi..
Camur motorun çok iyi dostum.Satmana gerçekten üzüldüm.Fiyat şahane,o fiyata kendi sınıfında 2000 model altı motor alırsın anca,yada 2004 twister felan.umarım ilerde daha iyilerini alırsın....
Bu fiyat çok iyi 4 ay önce olsa alırdım ama bu masraflar ne ola ki.
banro,dostum km.saatinin camı çatlak ve depoda hafif bi ezik varmış.. Alan kişinin içine şüphe düşmesin diye yaptırmamışlar.. + 1 yıl garantisi varBu fiyat çok iyi 4 ay önce olsa alırdım ama bu masraflar ne ola ki.
ilnapoli,
sat gitsin ya araba adamı öldürür motor hayat katar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Beyler bu motor satılmış... Boşuna hortlatmayın topiği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)