Satılık: 2004 Honda CBX250 Twister
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 20:16
Geçen 2004 kasım aldığım motorumu satıyorum. satma nedenim enduro/offroad motor düşünmem. xt600, nx4 falcon ve benzeri motorlarlar takasa açık.
2004 Honda CBX250 Twister kırmızı
2100 km.
Koruma demirli
Kappa 48lt topcase
motor ve yürüyen aksamda sorun yok.
ancak iki düşme var biri garajda diğeri bizim sokakta, sadece koruma demiri, dikiz aynası ve topcase de çizik var. aynada çatlak yada başka şeyler yok, sadece boya çiziği, pas yok, kendi rengine geri boyandı.
fiyat: 5,500.00 YTL
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 20:20
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
-
27 Ağustos 2005, 11:58
yenisinin beygir gücü daha düşük olmasına karşın 6500 YTLye satıyorlar, koruma demiri yok, çanta yok... Ciddi karşı tekliflerde sunulabilir.
-
27 Ağustos 2005, 15:27
bilgeturcan, birader motor nerede?
-
27 Ağustos 2005, 15:31
Bence fiyatta anlaşılırsa gayet güzel bir motor.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
27 Ağustos 2005, 17:16
3.500.ytl peşin ve diğerini taksit yaparsak nasıl olur.
-
29 Ağustos 2005, 13:28
Ben de Twister arıyorum ama benim de motosikletimi satmam gerek daha önce.Eğer satabilirsem peşin 5.500 YTL ye anlaşabiliriz. Gerçekten çok güzel bir motorun var.Eğer satabilirsem sen de satmamış olursan ararım seni.İyi günler...Hayırlı müşteriler
[email]s_speeedo@yahoo.com[/email]
-
31 Ağustos 2005, 16:09
motor istanbul anadolu yakasında kmsi 2400 oldu haftasonu gezinti yaptımda
Taksite sicak bakmıyorum, zaten ticari amaçla değil yerine yeni motor alacağım için benimde nakte ihtiyacım var. kış bastırana kadar vaktiniz var. Hedef 2002 model XT600
-
Bilgeturcan arkadaş, fiyat bana da yüksek geldi. Yenisinin beygirgücü daha düşük ama bildiğim kadarıyla torku yüksek, ve emisyon değerleri ABnin yeni standardlarına uygun. Ben yeni başlıyorum motor kullanmaya o yüzden 2. el makina bakıyorum. 2004 model twister 4.800'e veriyorlar (sahibinden.com'da ilanı var) ama motor güneşlide olduğu için gidip görme şansım olmadı, bir de rengini beğenmedim ve kilometresi seninkinden fazla doğruya doğru. Eğer fiyatta esnekliğin varsa (%10 gibi) makinanı gelip görmek isterim (ben de Anadolu tarafında oturuyorum).
-
nakte ihtiyacım var. kış bastırana kadar vaktiniz var. Hedef 2002 model XT600
bilgeturcan arkadaşım, bir arkadaşımda 2002 XT 600 var mavi 10.000 de 7.5 a verecek.. ilgilenirsen iletişim bilgilerini veririm. Motorda boya falan yok herhangi bir sorunu yok lastikleri de yeni..
Bilgine.
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
-
Acil cevap!
Ben ciddi ciddi alıcıyım. Birkac CBX250 twister baktım, bir tanesiyle anlaşmak üzereyim. Daha önce yazdığım mail'ime acil cevap bekliyorum (500 milyon civarında fiyat esnekliği). Telefonunuzu yazarsanız telefonda da konuşabiliriz.
-
2004 model cbx250ler eksantririk problemli .km 10.000 olunca başlıyor.bence üçü beşi arama.kıla dogru çıkar elinden.bu arada bütün sıfır yamahalar vadeli ve az faiz farkıyla veriyorlar. yeni xt 660 süper.
-
geçen haftaiçi izindeydim...
Eralpt şu an yeni motora ekleyebileceğim ancak 1000 ytl var. eh benim twister kaça giderse anca ona göre alacağım ama eğer satılmazsa kışa doğru durumum iyileşir anlaşırsak alırız. arkadaşın takasa uygun bakarsa tabi durum değişir.
Rider 33, 5.250 uygun olur benim için, ama aşağısı için kışında kullanır bahara 4.8 den satarım tel: 0532 598 67 06
-
bilgeturcan 5000 ytl peşin kabul edersen görüşelim.daha yüksek satabileceğini sanmıyorum
-
Süper Moderatör (BBRR)
bilgeturcan, bence arkadaşı dinle bir buluşup görüşün alım satım karşılıklı olur el sıkışırsınız bir ortak nokta bulunur.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Ahmero ve ilgilenen diğer arkadaşlar, cep telefonumu bir önceki mesajda vermiştim. ayrıca mail adresim bilgeturcan@hotmail.com
motoru görmek isteyeniniz, yüzyüze görüşmek isteyeniniz beni arasın. Anlaşırsak neden olmasın
-
abi siz hiç aç yatmadınız belli.. gülüşüm anlatır hepsini
-
Süper Moderatör (BBRR)
noldu bu motor satıldımı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yorgan gitti kawga bitti
-
Hayır daha satılmadı, ilgilenenlere telefonum var, motor 2 aydır kapalı garajda duruyor. (tabi arada ilgilneiyorum) Şu an CBF600S'im var yoksa motorda bir sorun olduğundan değil.
İlgilenen ve ihtiyacı olana gerekirse 5000ytlden de veririm. eh pek mazaret de kalmadı isteyene galiba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler