SATILIK KANUNI 250 CC TIGER
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 12:04
SATILDI
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 12:08
Forumlarda daha ilk mesajın önce tanısma bölümünde tanıssaydık daha bi güzel oluyor
3200 km de erken satmaya karar vermıssın. Ama satma sebebin İhtiyactan dolayı oldugunu yazmıssın umarım hemen satılır
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
26 Ağustos 2005, 13:01
umarım satarsın ustam kolay gelsin
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
27 Ağustos 2005, 15:41
ayhanoz, birader motor nerede hangi ilde?
-
27 Ağustos 2005, 16:53
ayhan öz arkadaşım almak isterdim senden fakat 1 hafta içinde sana cevap verecem.
-
27 Ağustos 2005, 16:58
Arkadaslar Motoru tavsiye ederim Tiger kullanmaktayım bir kac ufak tefek elektrik aksamındaki sorunlar oluşabilmekte halledilince 90-100 km arasında kullanılacak güzel bir görünüme sahip motordur.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
27 Ağustos 2005, 17:05
ayhan öz arkadaşım almak isterdim senden fakat 1 hafta içinde sana cevap verecem.
-
27 Ağustos 2005, 17:09
-
Süper Moderatör (BBRR)
motorun son durumu nedir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ya şu motor biraz daha geniş olsa ne olurdu sanki sana kolay gelsin umarım motordan anlayan birine kısmet olur
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler