Satilik BMW R 1200 C Independent*****SATILMIŞTIR*****
Reklamlar
-
20 Ağustos 2005, 02:05
Merhaba,
Motor super durumda. Fiyatı biraz pahalidir ama gorduyseniz hakettigini bilirsiniz. 2004 model. 3.200 km'de. Kırmızı ve gri rekte. ABS'li frenler, iki kademeli elcik isitma, sis farlari, krom paket, alasimli jantlar, konfor yolcu selesi. 1200 cc boxer motor saft ile guc aktarıyor. 1.000 km bakimi Borusan'da yapildi. Hep kapali garaj + ortu ile saklandi. Garantisi devam ediyor. 50 € verip ek olarak yol yardim paketi de alinabilir. Baba olacagim icin satiyorum. Fiyati 15.000 €. Ciddi alicilarla fiyat ve odeme kosullarini degerlendirebiliriz. Resimasagida. Ankara'da oturuyorum. Ankara disinda iseniz bir hafta sonu gormeye gelip, hafta basinda yarim gunde alip evinize onunla donebilirsiniz.İletisim icin: Utku 0 533 636 79 31.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
max sattınmı motoru
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Motor mükemmel ki ne mükemmel. puuff
-
-
-
Süper Moderatör
Adam birbuçuk ay önce ilanı bırakmış gitmiş, buralı bile değil. Neyi tartışıyoz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
İlan ozelinde buralilik.
Ah, haklisiniz isi bitince ilani iptal etmeyi unutmusum.
Eyong, buralidan kastinizi anlayamadim. Motosiklet.net platformundan mi yoksa Istanbul sehrinden mi bahsediyorsunuz? Siteye 2004 sonunda uye oldum. Sadece okurum, hic yazmam. Diger uyeliklerim ile ancak okumaya vaktim oluyor. Istanbulu kasdetmediginizden eminim ama yine de 6 sene Istanbul'da yasadim. Dort yildir da bir iki ayda bir gelir dostlarimi, kardesimi ziyaret eder ve eski goz agrim sehri dolasirim.
Fiyat konusundaki degerlendirmelerinize saygi duyuyorum. Ama motor gercekten cok ozel bir motordu. Ayni paraya en ala japon racing makinanin sifirini almak da mumkundur. Ama 1999-2000 arasinda R1 kullanmis biri olarak artik racing makinalardan ilk 15-30 dk adrenalin yaptiktan sonra keyif alamadigimi belirtmeliyim. Hele artcim ve arkadaslarim ile yemeli icmeli gezilere etrafin guzelliklerini kacirmadan gidebilmenin racing ile mumkun olmadigini biliyorum. Yalniz basima ya da kelle koltukta ve depo ustune yatarak motor surmekten biktim. 1 ya da 2 sene icinde bebegimiz biraz gelisince touring makina almayi planliyorum. (Yine BMW olur.) Ama yaninda ucuz bir chopper ya da enduro ya da cross mutlaka alirim. (Cin mali almam. Kardesimin agzi fena yandi.) Istanbul ya da Antalya disinda yasiyorsaniz BMW disindaki motorlarda servis ve yedek parca hep bas agritiyor. Ankara'da Suzuki ve Honda kullanan iki dostum bu sene sezonu ilk yarisindan kapattilar. Arada arkadaslarimin racing makinalarini odunc alip biraz adrenalin yapmaya devam ederim. Tabii bir yerlere patlamadilarsa ve motorlari dandik yedek parcalar gelmedigi icin garajda yatmiyorsa.
Hepinize iyi surusler keyifli geziler. Seneye fuarda gorusuruz.
Max.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Ah, haklisiniz isi bitince ilani iptal etmeyi unutmusum.
motor satıldımı yani daha açık yazarsan sevinirim ve eğer sakıncası yoksa kaça sattığınıda merak ettim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler