kasea 125cc ayarlanabilir amortisörler.salıncak süspansiyon sporrtif model %100sorunsuz yedek parça otomatik vites
kasea 125cc ayarlanabilir amortisörler.salıncak süspansiyon sporrtif model %100sorunsuz yedek parça otomatik vites
bi görseydik
(bu sefer ilk ben yazdım heee)
yaw adminciğim benim topic biraz açık kalsın demiştim ama hemen kitlemişsin.. Bak bi acemi daha.. dostum resim işini burdan çözebilirsin...
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=2279
fiyat falanda yok
ikinci olarak atvnin türü ne spor mu utility mi?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
cem dostum resim olayını baya çözmüşsün.. Şimdi bak ilk verdiğin link varya.. o linki kopyala ve cevap yaza gir orda üstta bi İMG var.. önce onatıkla sonra yapıştır de..linkin oraya eklenecek.. Sonra bi kere daha İMG ye bas ve mesajı gönder...
şu 5 mesajı birleştirsek pek bi güzel olcak
abi bu atv kaç yaşında?yaşlandım diye bağrıyo sanki makina
bi de plaka falanda yok bunda sanki?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
ATV nin fotoğraflarını gönderiyorum http://img358.imageshack.us/my.php?image=33ms.jpg
belli oldu sen beceremeyeceksin birde önce keşke motoru bir yıkasaydın birde gazyağıyla sildinmi pırıl pırıl olur bak o zaman daha kolay satarsın bu ne quad safariden yeni dönmüş gibi plaka yok faturalı ise alan direk ilk elmiş gibi işlem yapar devir olmadığından masraf az olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
günde 3 tur safariye çıkıyorlar temizliği ne olduğunu bilmiyorlar.
selam bu motor o kadar edecegıne ınanıyormusun pekı cıddı alıcıyık cunku benım bodrumda dukkanım var ve 20 tane servıs var bu kros sence kac para eder ben kesın alıcıyım bırde bodrumdayım dusun bı ya kamyon fılan yanı son fıyatını soyle gelelım alalım motora baktıgım kadarıyla artık bıtmıs o makıne ben parcalrını kullancam sadece sen hakankesmen@mynet.com adresına mail at bı konu8salım tamam mı
ingiliz, motosikletlerin 5 tanesini sattım geride 6 adet kaldı çalışır deyiller problemleri ıvır zıvır 200ytl den fazla masrafı kesinlikle yok fiyatları 1500ytl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)