satılık Harley Davidsson Deri mont ...
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 13:28
BBRR abicim sana çoooooooooooooook katılıyorum. textil konusunda oldukça yakınım we oldukça arkadaşım war. onların yaptıkları malları görsen kalite budur dersin we çoğu alm. amerika üzerine ihraç ediyolar. Türkiye bu konuda en iyisi bence. bundan çok büyük gelir elde edilir dünya pazarında. ama herşeyde olduğu gibi Türkiye'yi dışa muhtaç etme çabaları tüm dünyanın politikası .... neyse konudan çıkmiim... burası bir motor sitesi ama bu konuda da çok doluyum . teşekkürler. --- bırakın rüzgar sizi uçursun bulutlara---
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 14:21
Ülkemiz de de yapıyorlar bu montları 150 usd olması lazımdı.İteyene araştırmamın sonucunu gönderebilirim
-
17 Ağustos 2005, 15:23
Romans504 adlı üyeden alıntı
Harley-Davidson etiketi var üzerinde orjinalmiki bu
evet orjinal zaten olmasa böyle bir bedelide olmaz... arkadaşımız 150 dolara Türkiye'de yapıyorlar demiş bence 120 dolarada gördüm ben ama koruma takma yerleri yok ve herşeyi bariz fark ediliyor. fermuar ne kadar dayanır ne kadar ne kadar süre vücuda oturur kalıbı kaybolmaz , düşme anında yerle sürtünmeye kaç saniye dayanırda kaç saniye sonra senin deriyi aşındırmaya başlar onu bilemem...aslında bunla ilgili bir araştırman varsa bizide bilgilendirirsen sevinirim..
forumdada hepimiz bilgi sahibi olmuş olur...Böyle sanki bir marka üreticisi gibi bir markayıda doğrudan savunmayı sevmem ama bazı şeyler hakkında yorum yaparken sadece hazır nefes verirken birkaç kelime sarf edelim diye konuşmayı yersiz buluyorum...
-
17 Ağustos 2005, 16:27
ayni mont cesme/izmir'de 350 ytl.. pazarlik yaparsaniz bunun da altina alirsiniz pesin..
-
17 Ağustos 2005, 18:16
resimlerini koyarmısınız...bi bakalım ama burdaki kadar net çekilmiş olsunki iyi bakalım aynı monta... yoksa bu pazarı düşürme yada öldürme taktikleri çok sığ ve eski yöntemler... gerçeği ispatlamak öyle bir satır yazmaktan daha zordur...
-
18 Ağustos 2005, 11:08
bir mont satalım dedik dericilik kongresi oldu mübarek
-
18 Ağustos 2005, 11:08
bir mont satalım dedik dericilik kongresi oldu mübarek
-
22 Ağustos 2005, 11:34
ne montmuş yav arayan bi dolu ama hala karar verebilen çıkmadı...Kızıltoprakra marka dahii olmayan en ucuz montlarda 300 eurodan aşağı dahi inmiyolar...
-
26 Ağustos 2005, 11:11
monta çok talip olmakla birlikte fiyatta anlaşma sağlanamadığı için fiyatını düşürmeyi uygun gördüm...kontak bilgilerini bilmediğim arayan bir arkadaşa ayıp olmaması nedeni ile 650 ytl (450 € 756 ytl yapıyor) üstü verene montu vericem..hala aynı temizliğinde..ayrıca kışa girerken çok işinize yarayacak bir mont...
dana derisi harici bir montuda düşünmenizi tavsiye etmem...giyecek kişiye hayırlı olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler