galiba 0 lar geldi dagıtılıo senin sanssızlıgın gibi duruo..
galiba 0 lar geldi dagıtılıo senin sanssızlıgın gibi duruo..
Yav gökten biseyler yagsa bize birseyler düser oda kafamızdan sekip bir yerlere girer diebir laf varya tam bana uygun durumda su an
Hala satamadim ama beklemeye alisti bu bünye
Bir GAYRET be arkadaslar
olucak olucak
Bende hissediyorum bisiler olacak ama bakalım insallah hayirli bisiler olur...
Rakı içenler öldüde, su içenler ölmedimi?
Hala satılıktır ilgilenenlere arz olunur
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, +1, bencede, güzel, gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek,altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DÜZENLE butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**********************I********************
dostum ben almak isterdim fakat ben motor kurye işine başlamak istiyorum bu satacağın motor buna uygunmu acaba.siz ne dersiniz arkadaşlar.yorumlarınız bekliyorum
Foto eklemesini yapmayı düsünüyorum su sıralar
Daha öncede zat150 forumunda belirtmistim kurye olarak kullanmak istiyorsan bakımını sürekli yapmalısın... zira ufak tefek sorunlar cıkarması her motor gibi muhtemel ama bu motorlar ekstradan bakım istiyorlar buda bir gerçek...
2000ytlem var öğrenciyim uygunsa görüşelim.
zemimaroglu@hotmail.com resim yollar mısınız.
gercekten yardımcı olmak isterdim ama maalesef 2700den 2500 e kadar düsebildim dahada düsmem imkansız
fotoyu koysanda bende alıcam belki seninkini alırızzz
tmm artık koyacagim resmini biraz bekleyin simdi cekmeye gidiyorum
Resimler eklenmistir hadi simdi bir gayret
off caramon ya bu mal satılırma yaw..kzı gibi walla..
baba bizim hatun kısmı istemiyor sorun yaratıp duruyor motor seytan isi bilmem ne diye bir bilsen iki aydır cektigim eziyeti beni o zaman anlarsın
Evet fotograflı janjanlı cillop gibi motor YOK MU ALICISI....
GEL VATANDAŞŞŞ GEEELLLLLLLLLLL
Offf satılmayacak demekki bu motor elimizde kalacak yani ilginç bundada bir keramet vardır. napalım
Rakı içenler öldüde, su içenler ölmedimi?
HAJIM TAKASA GİRERSEN ALIRIMCaramoN adlı üyeden alıntı
FARKINI VERİP
PİLAKADA FENER
ULAM VALLAH KÜFÜR EDİYONUZ YA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)