zuhtupasa, peki kaça satıyosun Şaka şaka Allah kimseyi motosikletsiz bırakmasın...
zuhtupasa, peki kaça satıyosun Şaka şaka Allah kimseyi motosikletsiz bırakmasın...
\"Turkish Choopers\"
cok tesekkurler exoress
ben her ortamda su iddiadayım: Turkiyedeki çin malı motorların içindeki en kalitelisi "Mondial".. bu nedenle insanların asya basta olmak üzere diğer çin malı motorlara tabi çin alacaklarsa para vermelerine sadece üzülüyorum o nedenle her ortamda mondial diyorum. herkesin bilgisine..
Hayır satısı filen diilim yukardaki yazıda söledim.sadece paranıza yazık olmsın derim.karar sizlerin..
zuhtupasa, Benim için üzülme kardeşim hatta sen kimse için üzülme. Bizim de canımız aynı motora fazladan para vermek isterse senin gibi yaparız
\"Turkish Choopers\"
"zuhtupasa"
sevmiş abi adam bu motoru bundan ötesi yok, varsa yoksa mondial diyor,bende de jinlun diyorum ama vitesliii
TEK RAKİBİM THY :P
Madem çok memnunsun ve övünüyorsun, o zaman neden BMW arması taktın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
zuhtupasa, Bir mootor icin bu sekilde konusuyorsan, oncelikle aciklayici sebeplerinide yazmalisin ki bilmeyenlerde bilsin.
Ben devamli Mondial Asya ve Kanuni bayilerini dolasiyorum. Kendimde Kanuni ve asyaya ait iki adet motor var. Her motorunda kendine göre sorunlari olmakta bu tür ifadelerle arkadaslari yönlendirmekten cok yaniltiyorsun .
Sepebleri ????
Benimde kendi kanimca Zuhtupasa'nin bu motoru övmesi Sevmesinden kaynaklaniyor. Ozaman ne mutlu sana
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
fazla heyecana kapılmamak lazım...2-3 ay evvel ariftoteles isimli arkadaş da mondial çok güzel süper memnunum diye ortalığı inletiyordu... sonra 2 hafta içinde 180 derece döndü...ortalığı tekrar birbirine kattı...çok kötü devamlı sorun çıkarıyo diye...sakin olalım...
just_life,
+1
Neden iyi? Açıklarsan seviniriz, belki sen haklısındır. Bilmediğimiz bir yönü vardır. Ama bir açıklama yapmıyacaksan böle AL AL AL demeyle olmaz...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
deamon, +1
Eyong, +1
\"Turkish Choopers\"
yaa iyi çok güzelde arkadaşlar fikirleriniz, ben acaba anlamadan hagisi daha iyi diyemi sordum yoksa farkında bile değilim öyle bişey yapmış olsam gerekki bu kadar yorum yapıldı mondial ile asya arasında
ben takas istiyorum ve ikiside olur diyorum ama hala bi teklif yok
ExPrEss, Ankarada olsan hemen bir ön görüsme ayarlardim Valla Asya 125t aldim arakdasima ama gözü benim motorda arkadasin Hal böyle iken havada takasa girerdi sanirim. UPs! Üzerine parada isterdin artik 125 t istemiyormussun pardon.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
neyse çok şükür bi teklif geldi ama markasını söölemiyorum km si biraz fazla ama arkadaş ciddiyse değişeceğim jinlune elvedaaa derim artık ;)
ExPrEss, Hayırlısı
\"Turkish Choopers\"
"aydınynr" teşekkürler saol arkadaşım
arkadaslar benim bmw arması takmamla yazıları komple söküp süsleme yapanlar arasında bence hiç bir fark yok bu 1.
aynı motora sizden fazla verdiğime katılmıyorum çünkü kalite olarak yanına bile yaklasamazsınız buda 2.
iisimi herkes kendi motoruyla mutlu kalsın buda 3.
tabiki olur ama zaten sen sökmüşsün iisimi bırak sökük kalsında mondialciler üzülmesin kalitesizliği konusunda senin motorun..
İLGİNİZDEN DOLAYI HERKESE TEŞEKKKÜR MOTOR SATILMIŞTIR...
yanlış bişi dememiş ki aydınynr mondial asyaya beş basar . asya 150 de en küçük çukurda yoldan atar alet sizi diğeri geçer gider .
mondial ZAT 150 iyi bir alet . fiyatına göre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)