Arkadaşlar 4 ay önce vitesli motor sürmeyi öğrenmek için almış olduğum motorum acilen satılıktır.2004 8000 km de çok temiz gs500 buldum sahibi takas etmek istemedi bende elden satıyorum bu nedenle satılıktır.Kesinlikle kazası yoktur.Suzukiye olan hayranlığım dolayısıyla üzerindeki stickerları söküp suzuki stickerları ile değiştirdim bana göre hoş oldu ama siz isterseniz orjinal keewayin stickerları ile kullanabilirsiniz onlara zarar vermeden üzerine uygulandı suzukiler....

Araç daha 1300 km de 2007 model 13 bg 11 nm torklu ve seri bir makine 115 km/h a 10 saniyede çıkabiliyor.ekstradan birde üzerine opel corsanın orta susturucusunu egzos olarak taktım 800 derece ısıya dayanıklı mat siyah presto boya ile boyandı ve yoshimura görüntüsü verildi çok tok bir sesi var çıkan ses gs500 ile aynı.Bertone alarm ve siyah koruma demiri eklendi ayrıca geniş hacimli sıfır taşınabilir bagajı mevcuttur.kaportasında gövde rengi boyalı kısımlarına ziebart boya koruma uygulandı ve mükemmel parlıyor....

İlk bakımı antalya nebioğullarında yapıldı 2 sene garantisi mevcuttur.2. bakımı 2000 km dedir.Marka çin malı değildir ülkemize aprilla ve gilera gibi markaları getiren motomax distribütörlüğünde gelmektedir.macaristan malıdır ve emsallerine göre kalitelidir.2 teker disk fren ve elektronik şanzıman göstergesi mevcuttur.Ciklesi gs500 gibi eldendir.Amortisörleri gazlıdır ve şasesine entegre denge mili ile mükemmel yol tutuşu vardır 45 derece yatarak güvenle kuru zeminde viraja girebilirsiniz.

Fiyat: 2400 ytl ekstralar ve sıfır orjinal egzosu fiyata dahildir.
Tel : 0536 319 5959
İsim:Adnan ERSOY

Detaylı resim isteyenler slide a göz atabilir.:

http://www.youtube.com/watch?v=cEXz8bM2OHU