daha büyük (250 cc) bir motora geçmek için motorumu satmaya karar verdim..
hem mutluyum hem de buruk
motorum 10,000 km'nin başlarında.. 2006 haziran çıkışlı.. modeli skyjet SJ-150-23, çin'den türkiye'ye getiren 2-3 farklı distribütör var, hepsi ayrı marka basıyor, çelik ya da kuba gibi. tipi neye benziyor derseniz marifetli çinliler CBR125'i birebir kopyalamışlar.. fark motorun 150 cc olması.. rengi siyah..
performansı nasıl derseniz.. 80 km civarlarında rahatsız edici vibrasyon yok.. 90 ve üstünde vibrasyon var.. kaç yapıyor derseniz 2 kişi hafif eğimli yolda 110 gördük.. rahatlıkla 90-100 yapıyor yani.. sitedeki yazımı okuduysanız uzun yola da çıktık (ist-saroz-ayvalık-istanbul aradaki gezmelerle yaklaşık 1250 km..) önemli bir problem çıkarmadı...
ön arka disk fren.. frenleri gerçekten oldukça güzel.. YBR'den ve CBF'den güzel frenleri var.. normalde bu cc motorlarda arka kampana olur çünkü.. motorun en süper yanı frenleri..
yedek parçası bol, çünkü çin malı yedek parçalarla değiştirebiliyorsunuz..
fiyat 1,500 YTL,
bu arada motorun sigortasını yapalı 3 hafta olmadı... vergi borcu YOK.. muaynesini yapalı da 3 hafta olmadı... dolayısıyla bunları da hesap edin derim fiyatı tartarken... bir de motoru üstünüze almanız gerekli değil eğer tercih etmezseniz.. bunun için de masraf yapmanıza gerek yok..
sitedeki yazımdan motorun resmine bakabilirsiniz,
http://motosiklet.net/forum/gezi-yaz...pli-tatil.html
motora başlamak isteyenler için ideal bir başlangıç motoru.. ben de geçen sene kasım sonunda bu şekilde almıştım zaten motorumu.. birlikte 7500 km yaptık
sevgiler..
elif