2005 ybr 125 ******SATILDI******
Reklamlar
-
03 Ağustos 2005, 17:44
motor 500 km de dir...alan arkadaşı tatmin etmediğinden satılıktır..motor rodaj devir sınırları zorlanmadan ,yeni başlayan biri tarafından kullanılmıştır..herhangi bir aksesuarı yoktur...rengi gri...ilgilenen arkadaşların motorun sahibi arkadaşa
05326723548 onur
ulaşmaları yeterlidir..fiyat olarak 2.700 düşünüyor...
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
03 Ağustos 2005, 18:09
Bence sıfırını almak daha mantıklı arkadaşım.
Fiyat olarak biraz yüksek geldi bana
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
04 Ağustos 2005, 16:44
HIZLICAK adlı üyeden alıntı
lütfen ilanla ilgili GEREKSİZ fiyat eleştrileri yapmayalım...
-
04 Ağustos 2005, 17:10
allala başka emrin varmı??
sen gel neredeyse sıfırına yakın bir fiyat yaz birde yorum yapmayın dıye posta koy fikrini söyleyecek herhalde insanlar yok benım işime gelmez uyandırmayın kerizleri diyorsan başka yerde ver bence ilanı...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
04 Ağustos 2005, 17:49
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
allala başka emrin varmı??
sen gel neredeyse sıfırına yakın bir fiyat yaz birde yorum yapmayın dıye posta koy fikrini söyleyecek herhalde insanlar yok benım işime gelmez uyandırmayın kerizleri diyorsan başka yerde ver bence ilanı...
-
04 Ağustos 2005, 17:54
50 milyon veririz kardeşalım satım da size ait oke??
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
04 Ağustos 2005, 22:33
bu motor bu fiyata zor üstelik aksesuarda yok 2700 uzerine 200 civarı noter parası zaten oldu sıfır fiyatı sıfırı 2.925 ytl buyrun burda http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
bu sitenin mudavimlerini enayi,aptal yerine koymak pek kayıtsız kalınacak bişey değil. Boxer herhalde hesap hatası yapıyor.art niyetli değildir, sanmıyorum.
-
05 Ağustos 2005, 12:20
boxer adlı üyeden alıntı
HIZLICAK adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bu forum insanları aydınlatmak için var. Senin gibi düşünerek karşındakileri keriz yerine koymaya çalışanlar için değil tamam mı? Evet mal senin istediğin fiyatı istersin ama yazılanı itiraz etme hakkın yok bu forumda. İşine gelen alır gelmeyen almaz herkes de fikrini beyan eder. Sen otur müşteri bekle başka birşey yapmana gerek yok (tabi müşteri bulabilirsen bu fiyata)
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
05 Ağustos 2005, 15:59
motor satılmıştır....konu hakkında atış serbestir..isteyen istediği kadar boş konuşabilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler