Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

YAMAHA YBR 125 imi satıyorum(SATILDI)

REKLAM ALANI
    esadikoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    eeeee nevar bunda 2000ytl kredi veriyo motorun fiyatı 3milyar falan ayrıca kask alıcaksın birsürü aksesuar 150 falan onlar tutucak rodaj la uğraşıcaksın üstelik benim kasa daha güzel bence tercih meselesi tabi ayrıca benim motoru alırken de bankaya gidip tüketici kredisi alabilirsin üstelik te baya uygun oranda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    hatta DAMPİNG bende 2000 ytl ye 6 ay taksit yapıyorum

Motosikleti
    Yok
    insanlar rodajla yapmayı modifiye etmekle karıştırıyorlar galiba bana sorsalar rodajı yapılmışmı yapılmamışmı istersin die ben yapılmamışını isterim tabi benim seçimim ayrı am motorun sıfırı 100 se rodajını yapınca ikinci elini 150e satılıo gibime gelio bu motor için söylemiyorum rodaj bence motoru tanıma alışma ve bence hatta kullanma açısındanda zevkli bi süreç olur die düşünüyorum istersen o motoru 2000 ytl peşinde alabilirsin vade zorunlu değil ve 0 faiz gibi bi yazıda olması lasım

dttengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125R
    İlanda yazmayı unutmuşlar 950 YTL peşin veriyorsun.Yani motorun fiyatı 2950 YTL.
    Yaşamak;
    Bir ağaç gibi tek ve hür;
    Ve bir orman gibi kardeşçesine....
    N.H.R

Motosikleti
    BMW R1150GS
    işte bende bunu demek istedim motorun fiyatı 2000ytl değil o kredi verilen tutar ayrıca kask kilit yağ zincir yağı bagaj alıcaksın 2. elde bunlar var e biri 3000ytl ye geliyo(aksesuarlarla) diğeri 2000ytl sadece 1milyar fark gözükebilir fakat bu yüzde 50 demek(2000ytl nin yüzde elli daha fazlası) oysa arabalarda 1 seneyi geçince yüzde 15 ucuzluyo sadece yani 2. el için iy bi fiyat diye düşünüyorum neyse canım zaten benim istediğim miktar bu beğenen olursa ne ala konuşur anlaşırız .......

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esadikoglu, şu gerçek ki (gerçi zevk meselesi) senin motorun kasası çoook daha güzel bizim arkadaşda mavisi vardı gerçekten güzel motor,açıkcası yeni kasalardan bende fazla hoşlanmadım...Neyse umarım biran önce satarsın

Motosikleti
    BMW R1150GS
    eyvallah abi bencede yeni kasa pek tatmin etmedi beni zevk meselesi tabi dediğin gibi senin motor nasıl abi diyorumki ilerde olur da daha büyük bi motora geçemezsem seninkinden aliim nedersin? buarada asya 150cc. dimi seninki?

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    fiyat iyidir bana göre. artilarida var. ee ne konusuyoruz.
    motorda iyiyse, niyeti olan bakar.bosu bosuna laf salatasi yapiyoruz.
    ne yani adam bedavaya mi versin.
    esadikoglu, 2-2,5 ay sonra olsaydi konusurdum seninle...
    hayirli müsteriler...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    BMW R1150GS
    eyvallah abi zaten buaralar satılmazsa benim de 2_3 ay sonra satmak işime gelir sen düşündüğün zaman bi alo de olmazsa görüşürüz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler