SATILIK ASYA AS-150T1 (SİYAH).... satıldı....
Reklamlar
-
arkadaşlar 1 ay önce yazlıkta kullanmak için aldığım scooterımı ihtiyaç dolayısıyla satıyorum. hiçbir kusuru kazası vb. yoktur. şu anda 450kmde. 300 km de bakımı yapıldı 350 km de servisin koyduğu yağ castrol ün 4 zamanlı motorlar için çıkarttığı 10 /40 yağ ile değiştirildi. ilave aksesuarlar uzaktan çalıştırmalı alarm, arka çanta, 150t ışıklı aynalar ve 1.5m çelik zincir. benim aldığım yerde bunların hepsiyle birlikte motoru 3 milyar civarına alabiliyorsunuz. ben motoruma 2.500YTL istiyorum. Becerebilirsem resimde koyacağım.
Model: AS 150 T1
Renk : Siyah
Km : 450km
Aksesuarlar: Arka Çanta, Alarm, Ayna
Fiyat : 2.500YTL
İrtibat : 0533-749 68 69 - onur77@hotmail.com
Yer : İstanbul Göztepe
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
ahhh be şu fiyat bu kadar yüksek olmasa alınabilir sıfırına yakın para istemişsin
-
2500 +400 plaka =2900 burut rakam bu 20 30 ytl oynıyabılır
bence bıraz fazla ıstemışsın ama motor senın inşallah satarsın
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
-
meric250cc, plaka dediğin alım satım masrafı herhalde... plakası var zaten. noter de satış 150 ytl civarı tutuyor, 1 ay içinde de trafikten üstüne ruhsatı çıkarmak gerek. o da ne kadar tutar bilmem (ama 100 ytl yi geçmeyeceği inancındayım). motorun fiyatıda iyi bence çünkü, ekstraları var... alanada satanada hayırlı olsun
-
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..fiyat pazarlığa tabiidir. ancak çıplak sıfırıyla kıyaslamamak gerekir diye düşünüyorum. noter satışı sonrası 22 milyon ruhsat masrafı ve 5 milyon ek1 formu doldurma parası var.yani noter artı 30 milyon diyelim.
-
ChatnoiR, 1 milyar satış bedeli için noter 160 170 ytl tutar dedi (noterin yalancısıyım)
sen bunu 2500 ytl gosterırsen 200 ytl den aşşagı almaz dıye dusunuyorum yanlış olabılır net bılgım yok
bende mondial 150 zat var satıyordum parasınıda aldım adamdan ama masraf 350 ytl tutunca vaz gectı almaktan 1000 ytl için 160 170 ytl alırım dedı noter ordan bılıyorum ruhsatı ustune cevırmek 150 ytl oda trafik müşavirine verırsen kendın yaparsan daha az tutar
ama en az 300 tutar bundan emınım
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
-
meric250cc adlı üyeden alıntı
ChatnoiR, 1 milyar satış bedeli için noter 160 170 ytl tutar dedi (noterin yalancısıyım)
sen bunu 2500 ytl gosterırsen 200 ytl den aşşagı almaz dıye dusunuyorum yanlış olabılır net bılgım yok
bende mondial 150 zat var satıyordum parasınıda aldım adamdan ama masraf 350 ytl tutunca vaz gectı almaktan 1000 ytl için 160 170 ytl alırım dedı noter ordan bılıyorum ruhsatı ustune cevırmek 150 ytl oda trafik müşavirine verırsen kendın yaparsan daha az tutar
ama en az 300 tutar bundan emınım
12 temmuzda 2. el aldım aynı motoru, noterin elinde fiyat listesi var oradan bakıyor. yalan olmasın bu motorun değeri o listede 2.250 idi sanırım. işlemler yapılırken veznedeki bayana ücreti ne tutar diye sorduğumda, sayfasına bağlı olarak değişir dedi. yani benim anladığım hem değerinden hemde hazırlanan kağıda vurduğu mühür başına para alıyorlar neticesinde 150 ytl civarı tuttu (146 ydı sanırım). bu durumda iki noterinde farklı fiyatlar çektiğini öğrendiğimize göre, noterinden noterine fiyat değişebilir dersek yanlış bir şey söylemiş olmayız sanırım.
not: noterdeki listede haojin yazıyor fakat bizim satış belgesinde ve ruhsatta haojin yazmıyordu. o nedenle as150 T-1 in haojin olduğunu belirtir bir yazı vs gibi bişey bulursanız yanınıza alın, mesela asya motor internet sitesi çıktısı gibi... bazı noterler sorun çıkarabilir. biz noteri ikna ettik, neyse adamda fazla kasmadı. istese yapmayabilirdi yani
-
bende öğrendim net olarak 150 milyon noet artı kendin yaparsan 30 milyon müşavire yaptırırsan 100 milyon alıyorlar yani bu da şu demek oluyor..180 milyon veya 250 milyon tutacak.ben hala fiyatım konusunda ısrarcıyım
-
Ömer Safa Gedikli ANTALYA-SİVAS
BRH+
-
02 Ağustos 2005, 00:03
ARKADAŞLAR MOTOR 2.400YTL'YE SATILMIŞTIR. İLGİLENENLERE TEŞEKKÜRLER
-
02 Ağustos 2005, 00:26
CoreMan, hayırlı olsun...
-
02 Ağustos 2005, 12:41
ChatnoiR, SAĞOLASIN...ALAN ARKADAŞA DA HAYIRLI OLSUN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler