AŞIRI ACİL SATILIK PC!!! (SaTıLDı)
Reklamlar
-
Celeron 2.4 Prescot
Philips 107E 17" Monitör
512 Mb. DDR 400 Ram
80 Gb. Samsung 7200 RPM HDD
Gigabyte RZ 651 FX Ses+VGA+Lan Prescot Board
FX 5200 Ekran Kartı
52X32X52 Lg Cd-RW
Kablosuz Optik A4 Mouse+Multimedia Klavye
P4 Kasa Çift Fan
Floppy+ 56 K V.90 Modem
Arkadaşlar çok acil 500 YTL istiyorum bilgisayarcıya hatta imkanı olanlar toptancıya sorsun bu fiyata imkansız 3 Aylık Makine 21 Ay garantisi var. Almayı düşünen arkadaşlar olursa Antalya dışına kargo ücreti onlara aittir.
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
VALLA BEDAVA BEN Bİ ARKADAŞA EVLLİK HEDİYESİ ALICAKTIM BİLGİSAYAR SÖZÜM VARDI BAKALIM PARAYI TOPARLIYABİLİRSEM DÖNERİM SANA
-
Süper Moderatör
Aynısını Hatta ben ekran kartı almamıştım, 630 YTL verdim 2 hafta önce. Hemde İst. en büyük toptancılarından biri. Fiyat çok uygun, lazım olan varsa alsın hemen. Hatta zor değil girin bir iki firmanın sitesine parça fiyatlarına bakın ne kadar uygun olduğunu anlayacaksınız.
Bu arada bu kadar acil olan nedir Metal kardeş? İnşallah kötü bişey yoktur...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Abi bu gün satamazsam 300 YTL kaporam yanacak. Salak gibi dün gittim 300 YTL kapora verdim. 700 YTL biryerden para bekliyordum Pazartesiye kaldı :( yoksa inan satmazdım bu fiyata 2 gün önce 700 YTL çekmiştim fiyatı biliyorsun...
-
bu fiyata gercekten kacmaz arkadaslar sakın kacırmayın
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
valla bencede bayaa iyi fiyatı, ihtiyacım olsa hemen alırdım...
-
Sen al ilerde ihtiyacın olur
-
Bu arada www.sahibinden.com da üyeliği olan arkadaş varsa eğer ilanımı orayada versin lütfen ...
-
Herkez bilgisayar kullanıyor arkadaşlar yok mu halan bir ses seda . Yarın gider almayan arkadaş bilgisayarcıdan 800-850 YTL verir alır. 21 ay garantisi devam etmekte isteyene faturasınıda gönderirim ...
-
22 Temmuz 2005, 14:26
Neyse ben işe gidiyorum arkadaşlar, almak isteyen ve ilgilenen olur ise yukarıda verdiğim telefon numarasından bana ulaşabilir ve vereceğim hesap numarasına parayı yatırdıktan sonra pc yi 2 gün içinde adresinden alabilir...
-
22 Temmuz 2005, 15:03
Halan satılmamış :( . Abi koptum gülüyorum ama sinirden bedava vericem var mı alan ?
-
22 Temmuz 2005, 15:37
BENİMKİDE GİTMİYO AMA BUKADAR UCUZ DİİL TABİ SAHİBİNDENE NİE KENDİN VERMİYONKİ MALIMI AL DİYİNCE MINDAR OLUYO MEMLEKETTE
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
22 Temmuz 2005, 15:46
salihgureli, kardeş kendim ilan vericem ama şirketteki interneti bir görsen ağlarsın benim oraya üye olmam demek 2 gün filan alır sanırım hazırda üyeliği olan varsa benim yazdığımı aynen copy-paste edip oraya atsın diye yezmıştım :=) ...
-
22 Temmuz 2005, 15:56
OK BEN HALLEDİYİM
48 SAATTE ( MAX) ONAYLANIYOR
-
22 Temmuz 2005, 16:01
Saol kardeş, bugün büyük ihtimalle satıyorum, saatlere oynuyoruz . Arayan birkaç arkadaş var bakalım hangisine vericez. Ama 25-30 YTL yide aramayın artık bu fiyata başka yerde yok, olmayacakta ...
-
22 Temmuz 2005, 16:04
-
22 Temmuz 2005, 16:06
KArdeş ben şu an şirketteyim proxy kullanıldığı için msn açmıyor. Sadece evden girebiliyorum. Akşam msn de olursan konuşuruz ...
-
22 Temmuz 2005, 16:07
OK ANTALYA MERKEZMİ ONU SÖLE YETER
-
22 Temmuz 2005, 16:11
Merkez kardeş, merkez ...
-
22 Temmuz 2005, 16:18
KARDEŞ İLAN NUMARASI :1418320
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler