Saol kardeş...
Saol kardeş...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Aleti PTT ye teslim et.. Elime gelsin bi bakayım eğer dediğin gibi temizse, yere düşmemiş, bataryası full ise ve şıkır şıkır çalışıyorsa, hesap numaranı ver 1 saat sonra paranı çek dostum.... Çünkü bu aletler elde kullanılan, yere düşme sonucu hemen bozulan şeyler.. sen 2 aylık desen bile bayiden çıkarken yere düşürmen yeterli... Önce bakalım sonra ödeyelim.. Yumurta değil ki bu görmeden alalım dimi..
Kardes msjı atıgın yere bi bak istersen,Dizüstü değil bu masaustu neyin yere düsüp düsmediğine bakcan klavyeninmi Galiba sen salihgurelinin aletten bahsediyorsun ...okulyolu adlı üyeden alıntı
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
matraks, helal olsun güzel kardeşime . Halan satamadım bilgisayarı arkadaşlar. Müşteri aranıyor. Motoru aldık ama pc halan boşta ...
Satıldı arkadaşlar, Hüseyin abime sattım pc yi. Açık arttırma KAPANMIŞTIR...
Doğru söledin be dostum.. Ben nootbook vardı bi tane ona fiyat verdiğimi sandım.. iiki uyandırdın hee bu paraya o alet çok fazla.. Zaten arkadaş satmış...Kardes msjı atıgın yere bi bak istersen,Dizüstü değil bu masaustu neyin yere düsüp düsmediğine bakcan klavyeninmi Galiba sen salihgurelinin aletten bahsediyorsun ...
salihgureli, saol kardeşim...
Sanada Hüseyin'e de hayırlı olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)