Probiker Eldiven Satılık *****SATILDI*****
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Aydın hem bana söz ver ''abi senden başkasına satmayacağım'' diye hemde burda pazara çıkar eldiveni. Valla Aydın Ne diyeyimki sana bilmiyorum. Aramızdaki arkadaşlık bu kadar mıydı. Seni affetmem için bedavaya versen belki affederim. Belkisi yok kesin affederim. Ha unutmadan aydın benim eldiveni bu günden itibaren kullanma eskimesin.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
abi ilanı silemedim ama merak etme abi satmam eldiven senindir
-
Şu eldiveni alsam diyorum. Daha sonrada eldivene uygun bir motor alırım allahın izni ile
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
powerbyaydin, yeni eldivenleri kaça aldın? bi de eldivenlerin fiyat aralığı nedir? şööle makul fiyatlı olanları mesela... (güle güle eskit yenileri de )
-
just_life, ooo sende, cillop gibi tiger var. her eldiven yakışır ona ;)
-
eldivenin sızdırmazlığı ne durumda yağmurda test ettin mi?
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
O kıllı kollarınıda eldivenle birlikte verecek misin Aydın ?
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
eldiven satıldı
@chatnoir genelde 2. el piyasası 40-70 ytl arası değişiyor kaliteye bağlı olarak
@aliberkay yazlık eldiven olduğu için hava kanallarından su alabilir daha önce orinna vardı bende kevlar su geçirmiyordu
-
22 Temmuz 2005, 13:29
Süper Moderatör
Kız onlar ne güzel el öyle
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
22 Temmuz 2005, 13:30
powerbyaydin, sıfır piyasayı sormuştum ben neyse araştıralım bakalım... bu zırhlanma işi ne kadara geliyo öğrenelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler