Satılık Kanuni Hussar 125 (2005)
Reklamlar
-
İlk Öncelikle Herkeze Merhaba; Böyle İlk Mesajım Motorumu Sattığım Şeklinde Gözükmesn İşlerim Olduğundan Dolayı Sitelere Fazla Takılamadığımdandır.
Şimdi;
Motor Haziran 2005 Trafiğe Çıkışlı Olup; Far Kapağı, Alt ve Üst Marşpiyel, Ön Göğüs, Siper, Gri Panel, İkiz Aynalar (Sağ&Sol Takım), Fren Kolları (Sağ&Sol), Ön Çamurluk Değişti. Nedeni ise bu zaman kdr yaptığım kaymalar fln dan sonra değiştirmek istedim. Fakat Geçenlerde Sıyrılıyım Derken ön göğüsden sol taraftaki vida yerini kopardım brz da çatlattım. Ne Sallanma Ne de Titreme Birşey var. Tek Egsoztun Sacı değiştirilmeli. Onn da Nedeni Kelepir Vidalarının Artık Yerinden Oynuyr Olması.. O nuda Herhnagi bir Kepenkciden 12 Tane vida Ve Tabancasıyla Yeniden Takılablrmş.
Bundan Bir Hafta Önce de İlk Hareket Aksamını tamamen değiştirip 100 YTL Masraf Yaptım. Aksesuarlarla beraber değişim Masrafım 400 YTL yi buldu.
Motor 8500 KM ( Aslında 8241 KM de de Satana Kdr Olr Bu Kdr ) de olup trafikte kayıtlı bir kazası bulunmamaktadır.
Bir de Şunu Eklemek isterim ki; Lütfen ama Lütfen Motoru; ASYA Motor yada Mondial larla Karşılaştırmayalım.. Çünkü Altıparmak, Çekirge ve Çevre Yolunda Bu Firmaların 150 lilik Motorları Yerin Dibine Soktuğum Söylenir; Yani Bu Motor Diğerlerini Hiçbir Şekilde Tanımaz.. Kalkışı Seri Olup Yolda Süzülmek için Birebir.
Bu Zamana Kdr 1 Kere Yolda Bıraktı; O da Benzin Bittiği İçin.. ( Yedek Depoyla Birlikte Kaç KM Gittiğini Öğrenmek İstemişdim de )
Heah Bir de Bnm Bir Alışkanlığım var; Devamlı V-Kayışını Değiştirim (2000 KM de ) Geçen Hafta Aksamı Değiştirirkn Onu da Değiştirdim. En Gzl Performansı Sağlamak için 97 Oktan Benzin Kullandım. Hiçbir Sorun Olmayıp Haziran/2008 e Kdr Garantisi vardır; Aynı Tarihe Kdr bir De Muayenesi vardr.
Peki bu Motor Kaç Basar Diye Sorarsanz Kafa Kafaya 132 KM/H ; Brz Performansı Artırılmıştr. Ama Onda da Depo Full Olmalı
Şimdi Alan Kişi O Gün Noter Satışını Yaptıktan Hmn Sonra Ruhsatı Üzerine Almalı; Ruhsat OSMANGAZİ/BURSA Tescil Büro Amirliğinde Tescillidr.. Kendimde Bir Sigortacı ve Trafik Müşaviri Olark Satışı Aln Arkadaşa Tescil işlemlerinde Elimden Geldiğince Yardımcı Olacağım. Her Motorda Olduğu Gibi Bakımları Zamanında ve Servisinde Yapılmıştr.
Şimdi İstediğim Fiyat 1.400 YTL Dir. N Aşağısı N de Yukarısı ; Tamı Tamına 1.400 YTL.. Pazarlık Payı Yoktur Anlayacağınız. 1,5 Yaşında Motor ve 8500 KM de.. Resimlerini de Aşağıda Vereceğim. Bakın ; Gelin Görün..
İsteyenler Cep Telefonumdan Ulaşablr; 0537 319 9797
İş Yeri ; 0224 2547255
Bir de Arkadaşlar Arkadaki Siyah Bölme Sepetin Sacıydı. Sepeti Tamir Etmek için Söktüm; Baktım Böyle Daha Çok Hoşuma Gitti Bn de Bir daha Takmadım. İsteyene Verebilirm Hediye Olarak.. + Satış Sebebimi Öğrenmek isteyenler; Seneye Dondurduğum Universiteme Tekrardan Başlayacağım için evden brz Uzak Geliyr ; Uzun Yol Motosikleti alacağım bir tane..
Herkeze Kolay Gelsn; Arkdşlar Bir de Dikkatimi Satış İlanlarında Kimse Yorum Yapmıyr Kolay Kolay; En azından Çok İstemişsin, Motor Gzl Ama Daha Ndn Bunu Alayım ki? Diye birşeyler Sorun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)