Ahanda ikinci ilan

Çok şaane nefis Honda Beat. Bu garibim beni, tam 9500 km dir şikayet etmeden taşıdı durdu. İyi ve uysaldır, dert bilir, metalik gümüş rengi görünmesini kolaylaştırdığı gibi Güzel de yapar kendisini. Efendidir, bıraktığınız yerde bekler sizi, ASLA ÇALINMAZ Gittiğiniz yolu öğrettiğinizde sorun kalmaz, sal dağ başına o bulur yolunu. Hiç hasta olmadı, ama yine de rutin doktor kontrollerini aksatmadık. Kendisi ile hiç tartışmadık desem yalan olur elbet, hanımı arkaya alıp da TEM e çıkınca, artık kıskançlığından mı , ''gazla'' diyorum nazlanıyor! ''Abi nazlanmıyorum ki, vermemişse Mabut, neylesin Mahmut'' diye cevap ta yetiştiriyor hatta. Kızmıyorum ama. Şuraya gider mi, buraya gider mi diye bir kere bile aklımdan geçirmedim. Gecenin 2 sinde sigara-bira almaya mı yollamadım, bir gün içinde 8 kere PTT hastanesi ile Marmara Hastanesi arasında mekik bile mi dokumadım, dersime 20 dakka kala yataktan geç kalkmama müteakip yetiştirmez beni Levente mi demedim.

Çantası var garibimin, düşürdümdü bir kere iyi oturtamadığımdan, çizildi orası burası. Vallah hiç dudak bükmedi, ''Olur abi böyle şeyler, bak hala sapasağlam'' deyip benim kızgınlığımı bile yatıştırdı. Kalenderdir

İlk aldığım zaman çalınır korkusu ile koskoca krom zencir ve asma kilit alıp yanına vardığımda, gerçekten alındığını anladım. Bir daha da prangalamadım. ''Ben sensiz bir yere gidermiyim, gerçi sen gidersin biliyorum ama...'' diye imalı laflar ettiydi. Sadıktır kendisi.

Hiç düşmedi, düşmez! Acaip inatçıdır. ( Yengenizle pindiğimde bazen düşme numarası yapar, biliyorum kıskançlıktandır)

Ablası var bunun DYLAN, tanıştık ve birbirimizi çok sevdik, hatta benim hanımı bile söyledim; kabul etti. Daha bir etli butlu, hani derler ya, yemeğin salçalısı.... Ama, ne karakterim, ne de ekonomik zorunluluklarım ikisini bir idare etmeme müsait. Lütfen beni bu ikili ilişkiden kurtaracak bir gönül zengini arıyorum. Yoksa hakket aile faciası olacak.

Bizim kadar sevecek, ısrarla pinecek, makyajıydı, dip boyasıydı ne bileyim takısı taklavatıydı eksik etmeyecek bir eş aramaktayız.

İkinci el de olsa biz onu sıfır olarak kabul ettiğimiz için, sadece 2500 YTL BAŞLIK PARASI istemekteyiz. Pembe nüfus cüzdanı, asri nikahı, yanında çeyizi vardır, masrafları müstakbel eşine aittir.

Satıyom yavv, nasıl yazacağımı bilemedim

Muzaffer Hoca.
0535 663 31 24
0 216 575 04 43