2001 model bmw f 650 gs 9750 ytl satılık yada fazer ile takas düşünüyorum
farklı motorlar ile de takas olabilir tekliflerinizi incelerim
kırmızı 47 000 de kazası hasarı yok arkadaşlar cihaz taş bu gune kadar
sadece ayak swici bozuldu onuda deiştirdim bu makina arıza çıkartmamaya programlanmış sanki f 650 gs lerin kronik sorunları ile bile karşılaşmadım
garaj motoru kızım gibi bakıyodum egzostları tafafımdan paratılmıştır sıfır gibi duruyo hepco backer koruma demiri yan çanta demirleri var (yan çanta yok) arka çanta var (çanta biraz eskidi ama idare eder) motor çok diri duruyor dış görüntüsü iyi durumda motor ve yürüyen aksamda herhangi bir sorun yok sadece bakım zamanı geldi garajda yattığı iiçin ilgilenemedim son donemde fren baatalarının deişim zamanı geldi bide motor temizliği ile sıfır gibi olur detaylar için msn yada mail : onuryo@yahoo.com
tel : 0533 595 92 16 onur adım istanbul fatihde oturuyorum

Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın