Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SATILDI

REKLAM ALANI

Motosikleti
    600rr turuncu

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
    - Bu başlık amacına ulaşmıştır.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    *********************I*********************
    tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    meric biraz hevesini alsaydın hemen satıyorsun.. bir sey mi var yoksa motorda?

Motosikleti
    600rr turuncu
    kafein, yok abi ne olacak o benım ilk motorum ve göz bebeğim neler yaptım ona ben eksoz modifiye oldu çantalar alındı 2 3 gunde 1 cila atıyorum (hala) kıyamıyorum ama ev buldum ucuza onu aldım mecburen kiradan kurtuldum allah şükür. tadılat için para lazım ve bendede kalmadı mecburen yani anladın....
    yoksa kımlere nelere karşı gelipte aldım o motoru ben bır bılsen ama alan olursada hayrını görsün güle güle kullansın gözüm yok yani motor da

kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    hayırlısı olsun meric öyleyse.. aile herşeyden önce gelir ne de olsa, ince düşünmüşsün bence.. umarım yakın zamanda alıcısı çıkar.. ben 150'lik alacağım bir tane bankadan kredi alacağım.. çantaların maliyetini sormak istiyordum yeri olmasa da burası jinlunla ilgili diğer forumuda takip ediyorum oraya da yazabilirsin.. bu arada senin motorun bilgisayarımda duvar kağıdı olarak duruyor

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meriç iyi yatırım kardeş üzülme sakın motor her zaman olur evin hayırlı olsun kızınla oynarsınız yeni evinizde motor bu keyfi asla vermez
    başka jinlun olsa bu para çok derim ama senin alet hakkeder bu parayı
    baya bi aksesuar yaptırdın üstüne alacak arkadaşa hayırlı olur işallah

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Valla üzülmedim hayırlı bişey için. İnşallah ev işlerini hallettikten sonra ileride motorda alırsın yollarda buluşuruz.

Motosikleti
    600rr turuncu
    inşallah kanka ama suan satmam lazım mtoru ama 3800 ytl den yukarı veren olmadı daha

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    hocam sıfırı o fıyat degılmıydı ben yanlus mu hatırlıyorum

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    meric250cc kardeş o fiyat biraz fazla gibi, eğer ev için acele satman gerekiyorsa bence 3.800 fiyat verene ver derim ben. Alan şahsın Noter, Ruhsat, Sigorta gibi masraflarıda var. Hesabı birde öyle yapmak lazım, inşallah hayırlı olur...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    600rr turuncu
    Eyong, aslında haklısın ama benım bu resımler eskı yenı halı baya faça ve cok aksesuar var. sticker ,eksoz , sis farı,çanta vs vs vs..... zaten alan buları yaptırmaya kalksa en az 1000 ytl harcar yoksa sade olsa 3800 verırdım

ama bu sekılde veremem yenı resımlerı eklıyemıyorum tel kablosu bozuldu yoksa eklıyecetım ılk ve son halı dıye o zaman bana hak verırdın

Motosikleti
    Honda NC 750X
    meric250cc, haklısın o zaman ama bence yukarki listeye bu dediklerinide ekle ve bence değerlerinide yaz. Sadece bir fikir...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    600rr turuncu
    sonunda gecen hafta 4.000 ytl sattım motorumu alıcı hayrını gorsun evımı aldım tadılatta yapıldı ve ustune bıraz para kalınca da bende hemen kendıme yenı motor aldım scoter aldım ama olsun oda guzel yeni motorum MONDİAL 150 ZAT bana hayırlı olsun )) yakında resımlerımı eklıyecem bakalım mondıal nasıl motor gorecez

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    mondiali sıfır aldıysan 2990 a almış olmalısın motorunu 4000'e sattığın düşünülürse 1000 içinmi sattın motoru...desene şimdi bu motor sorunluydu sattım diye,

Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı ccbbdd adlı üyeden alıntı
    mondiali sıfır aldıysan 2990 a almış olmalısın motorunu 4000'e sattığın düşünülürse 1000 içinmi sattın motoru...desene şimdi bu motor sorunluydu sattım diye,
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...=3884&start=15

Bir bak istersen, haklısın galiba...

Motosikleti
    600rr turuncu
    hayır bendekı para tadılata yetmıyecktı bellıydı ama 1000 ytl oldugu net degıldı parça parça yaptırıyordum evı. kapılar ,mutfak, pımapen ,parke, vs, vs. genel toplamda yetmez dedım ve yetmedıde ama bazı şeyleri bıraz daha ucuza yaptırınca elımde para fazla kaldı yoksa 1000 ytl ıcın motorumu satmazdım zaten ben cunku sevıyordum motorumu ne olursa olsun ılk motorumdu çunku o benım...... yoksa ne dıye satayım motorum 1000 ytl için delımıyım ben

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Neyse canım,sattığınında aldığınında hayrını gör beni ilgilendirmez de,ben bu jinlun furyasının nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum,yani almadan önce herkes bişeyler söyledi bizde 2 arkadaş jinlun alıyorduk ki son anda birimiz jinlun birimiz virago aldık,şimdi merakla bekliyoruz ya ben 2000 model 0 aksesuarlı bir motora 2005 model full aksesuarlı bir motordan 2000 ytl daha fazla para veren enayi olacam,ya da ucuz etin yahnisini yiyen arkadaşımın midesi bozulacak,,ama bunu anlamak için sanırım en az 1 seneye ihtiyacımız var gibi....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler