Sevgili arkadaşlar, çok severek, sadece işe gidip gelirken kullandığım 2006 Model Honda Beat Motorumu satmak istiyorum. 4900 km yol yaptım, Honda ya yakışır sorunsuz bir motor, ancak işyeri değişikliğim nedeniyle TEM Otoyolunu kullanmaya başladım, yolum uzadı ve Motorum küçük kalıyor. Arkasında Kappa 26 çanta vardır. Kalibre 2 metre Krom Zinciri ve asma kiliti var, istediğiniz yere bağlayarak emniyete alabilirsiniz. Meşhur Konşuk Motordan satın aldım, tüm bakımları eksiksizdir, Çizik dahi yoktur sıfır görünümündedir. Yalnızca arka bagaj çantası acemiliğimden iyi kilitleyemediğim için boşken düştü, çizildi biraz, ama hala çok sağlam ) Gerçekten hiçbir sorunu olmayan Motorumu büyüğünü almak zorunda olduğumdan satmak istiyorum. 5000 Km bakımını yaptırıp vereceğim, hatta isteyen Konşuk Motora veya dilediği servise baktırıp deneyebilir. tüm garanti belgeleri ve evrakları mevcuttur, yanılmıyorsam 2008 martına kadar garantisi var.
Muzaffer / İstanbul anadolu yakası
0216 575 04 43 ( Ev Tel, akşaöları )
0535 663 31 24
piyasa fiyatı 3.000 YTL civarı, ben 2.300 YTL ye satmak istiyorum. Herkese kazasız belasız günler dilerim