2006 model Keeway Superlight 150[u]
Reklamlar
-
2006 Model Keeway Superlight 150 cc, 4800 km'de, tüm bakımları Motomax yetkili servisinde yapıldı. Herhangi bir kazası yoktur. Mart 2006'da tarfiğe çıktı. Ekstra olarak sissy bar taktırdım, şehiriçi ve şehirdışı yol performansı 150 cc bir motorsiklet için gayet iyi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Servis bakımlarında bujiyi özellikle NGK Platinium kullandım. Performansını gerçekten arttırıyor. Motor cc'si olarak yeni sezonda daha yüksel bir motorsiklet alacağımdan motorumu satmak istiyorum. Ve fiyatı gerçekten çok uygun tutuyorum, alacak olan kişininde motorsiklet tutkusunun ne olduğuna katkım olmasını isterim. Fiyat olarak 2150 YTL istiyorum. Fiyata dahil olanlar ise, orijinal aksesuarları haricinde sissy bar, branda, 2 adet kask, bellik ve ayrıca arzu edildiği takdirde gerçek bir alıcı ise makul bir fiyata ZEN marka mont ve eldivenleri de verebilirim. Arkadaşlar unutmayın "Motorcunun, motorcudan başka dostu yoktur..."
Kazasız, keyifli sürüşler...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler