İhtiyaçtan Satılık Klasik Motosiklet
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Arkadaşlar başımız sağolsun...........
Şöyle bir öneri ortaya atıyorum en azından üzerinde tartışabilir veya geliştirebilriz.
1= Motoru www.motosiklet.net camisaı olarka ortak alalım.
2=Klasik motor sever üyeler veya dışardan arkadaşlar açık arttırma yolu ile satabiliriz.
3=Bu motorlar Anadolu'da daha revaçta bağlantı kurabileceğimiz arkadaşlara ulaşalım onların aracılığı ile satalım.
Yani şimdilik anca bu kadar fikir üretebildim.
-
başımız saolsun. kimsenin başına gelmez insallah boyle bir durum.
-
okurken bile tüylerim diken diken oldu Prometheus Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
-
bütün sevenlerinin ve motor camiasının başı saolsun
betamix'in fikri çok güzel..
kesinlikle bunu uygulmaya koyalım..
bu konuda herkes gibi bende üstüme düşeni fazlasıyla yaparım..
-
Arkadaşlar biraz ilgi lütfen.....
Konu çok ciddi yarın kimin başına ne geleceği bilinmez, gerçi allah kimseye bu acıyı yaşatmasın, belki acıyı dindiremeyiz ama en azından hafifletebiliriz.
-
ya betamix in dediği gibi yapalım yada konuyla ilgili bir müze varsa oaraya satalım.veya motor veya araba için sitemizde açık arttırma başlatalım. başımız sağolsun
-
Moderatör
allah gani gani rahmet eylesin toprağı bol olsun bende şahsıma elimden geleni yapmaya hazırım arkadaşlar
-
çok mu saçma olur bilmiyorum ama koç müzesi bir alternatif olabilir mi?
-
bende düşünmedim değil ama oranın kapsamını tam bilmediğim için yazmadım. bilen arkadaşlar varsa bilgilerini alalım
-
Yani makinanın tam anlamıyla orjinal olması gerekir Koç Müzesi veya benzeri bir Müzeye girebilmesi için. (kişisel fikrim)
-
20 Haziran 2005, 19:33
Süper Moderatör (BBRR)
ya ne kadar acı gözlerim doldu ansızın
ne kadar tatlı bir kız o allah annesini ona bağışlamış
arkadaşa allah rahmet eylesin bir hesap açılıp gücümüzün yettiğini yatıralım derim ben
motorcu dayanışması diyoruz bundan daha önemli bir durum olamaz
hadi beyler
-
21 Haziran 2005, 18:32
BBRR; kesinlikle haklısın pro kardeş sen istersen ilgilen bu olayla aileyle bağlantıya geç onlar adına bir hesap açılmasını sağla herkes elinden geleni yapsın bu arada hepimizin başı sağolsun çok üzüldüm
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
21 Haziran 2005, 19:08
BBRR kesinlikle varIm.. gucum ne kadar yeterse bende katkI yapmak isterim.. Buradaki cogu arkadasImIzIn da buna katILacagIna eminim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
21 Haziran 2005, 19:13
Süper Moderatör (BBRR)
bu motorların satımından gelecek paradan fazlasını toplayabiliriz motorlarda ailede yadigar kalır
-
01 Temmuz 2005, 15:48
ortak olarak alalım bir fiyat belirlenirse hoş olur . bu arkadaşın hanımın yengenin adresi var ise deniz fenerinede bildirelim . onlarda yardımcı olmaya başlarlar zamanla . işin takipçisi olalım .
inş. Allah ın rahmet kanadı altına girebilir . minikte o kadar şirinki .
bu lastik patlamaları üzerine de olabildiğince bilgi paylaşalım ki lastik patlamalarını daha doğrusu bu kesilme tipi durumları en profesyonel şekilde engelleyelim .
Allah hepimizi korusun dostlarım .
-
09 Temmuz 2005, 22:58
-
10 Temmuz 2005, 00:51
bende BBRR arkadasa katılıyorum bi hesap acalim ben gucumun yettigi kadar yardimci olmaya hazirim
allah tum motorcu dostları korusun
-
20 Temmuz 2005, 19:55
BAŞIMIZ SAĞOLSUN BUNUN İÇİN YAPILICAK HERTÜRLÜ KAMPANYAYA VE ORGANİZASYONA KATILIRIM ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
20 Temmuz 2005, 20:09
hayat ne kadar kısa ama şöyle düşünmekte var
o kişi belliki bi motor aşığıydı hayatının sonuna kadar motorunun üstündeydi
işte motor böyle bişi ama motora binen kişi bunları göze alması gerek
zevkli olduğu kadar tehlikeli olduğunuda unutmamak gerekte
bunu o çocuklara nasıl anlatabiliriz işte hayatın kısa olduğuna bi örnek daha
yani 1 dk sonra ne olacağını kimse bilemez aynısının yada daha kötüsünün
kendi başına gelmeyeceğini kimse bilemez...
bu arada hesap açma fikri benimde aklıma yattı elimizden geleni yapalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler