512 MB MP3 ÇALARLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

BENİM GİBİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKINTINIZ MI VAR? BUNA EK OLARAK MOTOR TUTKUNU MUSUNUZ?
GÜZEL BİR MOTOR VE GÖZLÜKLE GUNESİN BATIMINA 1 SAAT BİLE OLSA YOL ALMAK HOSUNUZA GİDİYORSA VE AYRICA BENİM GİBİ KENDİNİZİ BEĞENİYORSANIZ BUNU KAÇIRMAYIN!!!

BU ÜRÜNE HERKES SAHİP OLMAK İSTEYECEK! YURTDIŞI FİYATI 450 USD DİR.
BİR KAÇ TEFERRUATTAN SÖZETMEK İSTİYORUM; GÖZLÜK GÖZÜNÜZDEYKEN ÇIKARMADAN GECE YOL ALABİLİR YEMEK YİEBİLİR VE HATTA DERS ÇALIŞABİLİR
KESİNTİSİZ MUZİĞİN TADINI STEREO SES KALİTESİYLE ÇIKARABİLİRSİNİZ. BASİT BİR DEYİMLE; ÖN CAMI ARABA KAPUTU GİBİ KALKIYOR.(FLİP/UP)
GÖZLÜĞÜN EN BELİRGİN ÖZELLİĞİ OLAN KULAKLIKLARI KESİNLİKLE HER KULAĞA OTURMAK UZERE TASARLANMIŞ 3 YÖNE HAREKET EDEN KOLLARA SAHİPTİR.(UZAMA,SAĞA SOLA KAYDIRMA,AŞAĞI YUKARI ÇEKME) LİNKTEN ÜRÜNÜ İNCELEYİNİZ VE BU GOZLUGE SAHİP OLMAYI DUSUNUYORSANIZ 250 USD KARSILIGINDA özel kılıfı+şarj aleti+ve cam temizleyicisi ile SİZİNDİR.Alttaki url gidiniz.
http://www.audioholics.com/productre...sunglasses.php
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************