Selam arkadaşlar. ekonomik sıkıntı ve 1000'lik racing arasında sıkışmış biri olaraktan pek sevgili motorumu satmak durumunda kaldım (yada takas)
rengi siyahtır. motoru pazarbaşından aldım ve tüm bakımlarını orada yaptırdım.
sol grenajda yatma ve sürüklenmeden dolayı çizik vardır.(koruma topuzları kurtarmıştır). 15 nisan trafik çıkışlı sıfır almış olduğum motorumla 4 ay içinde 18000 km yaptım. uzun yol son derece rahat bir motor olup performans olarak 600f lerden geri kalmamaktadır. özellikle düşük devirlerde bir çok 600'lük makineden daha yüksek tork vermektedir. merak edenler için çıkabildiğim en yüksek hız 2.62 dir. lastikleri yenilenmiştir (henüz 500 km de sportec M3).
bu fiyata sattığım için hakkaten üzüldüğümüde belirtmek istiyorum. motosiklet piyasasını böyle saçma sapan bi hale getiren yetkililerede burdan selamlarımı iletiyorum. (şu an elimde resim yok) görmek isteyen arayabilir, akşam üstü bir vakitte buluşur gösteririm.
cep tel : 0536 295 08 96 --> özgün
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************