Satılık SHOEİ Kask "XL Beden , RF1000 Diabolic 2 TC-5 Modeli"
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 16:14
3-4 kez çok kısa süreler için kullanıldı , en ufak bir çiziği , en ufak bir vuruğu yoktur , sıfır bir kaskın temizliğindedir . Kaskın modeli RF-1000 desen olarak kodu Diabolic 2 TC-5'dir , kaskın bedeni XL'dir . Halen üretilen 2006 model bir kasktır . Shoei'nin racing makinaları için tavsiye ettiği profesyonel full face bir racing kaskıdır . Kaskın üzerinde aynalı gümüş gri buğu tutmaz bir vizör vardır . Bu vizörün ayrıca satış fiyatı 100Euro'nun üzerindedir , kaskla birlikte bu vizörde bedelsiz verilecektir . Ayrıca kaskın yine orjinal fabrikadan üzerinde gelen buğu tutmaz şeffaf vizörüde verilecektir . Bu şeffaf vizör zaten hiç kullanılmadı koruma jelatinleri bile üzerinde . Kaskla birlikte 2 adet orjinal Shoei çıkartması , orjinal kullanım kılavuzları , temizleme kiti (bu kit hiç kullanılmadı) ve orjinal kadife kumaştan yapılmış taşıma çantası da verilecektir . Böyle bir setin fiyatı bizde 700Euro'nun üzerinde satılıyor , ben sadece 550YTL istiyorum . Kaskı 2. bir kask aldığım için satıyorum .
İlgilenenler lütfen özel mesaj atsınlar , teşekkür ederim .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler