Mondial motorumu babamın ısrarla sat araba alıcaz demesi üzerine satışa çıkartıyorum.
3300kmdeyim ve her geçen gün artıyor şuana kadar tek sorunum depo çatlağıydı onuda garanti kapsamında değiştirttim kesinlikle üzerinde tamir yoktur.
Aksesuarlar;
Önde oto sis farları(40YTL),koruma demiri(50YTL),alarm(50YTL),arkada bagaj(50YTL),2 çelik kilit(65YTL),2kask(80YTL),ve isterseniz dirsek sırt omuz korumalı mont(220YTL),diz korumalı pantolon(180YTL),eldiven(60YTL),korumalı ayakkabı(200YTL),boyunluk(10YTL) dahilinde verebilirim...
Yukardaki fiyatlar alış fiyatlarımdı hepsinin toplamı motorla birlikte tamı tamına 1005YTL ypıyor ve motorumun fiyatı 2.250YTL toplamda 3.255YTL yapıyor...
Elbiselerle birlikte hepsini 2500YTLye veriyrum.
Elbiseleri istemezseniz(alarm kilit koruma demiri bagaj ve 1kask) 2000YTLye veriyorum.
Detaylı bilgi için,resim için yada görmek için bana ıulaşabilirsiniz.
05556248567 sky_ybasaran_86@hotmail.com
Motorum hergün dükkanımın önünde duruyor.İstediğiniz zaman gelebilirsiniz.
İzmir Bornova Özkanlarda Özkanlar ilköğretim okulunun karşısında İnci Kırtasiyedeyim.
Saygılar...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************