Arkadaslar hepınıze slmlar.

oncelıkle bu foruma ılk uyelıgımı saglayan motorum as200 gy-2 su an satılıktır.2006 temmuz trafık cıkıslı ve su an 840 km dedir.cok sevdıgım ve ıyı korudugum bu motoru su an kullandıgım Kawasaki KLR 650 nın banka borcunu hafıfletmek amacı ıle satılıga cıkartıyorum.rodajını cok buyuk bır ozen ıle yaptım su an kı km.sıne kadar.300 km bakımında Castrol GPS yag kullandım ve kesınlıkle cok temız gorulmeye deger bir motordur.aslında uzerınde yapmak ıstedıgım cok sey vardı ama klr ye kısmet olacak ınsallah.

fıyat olarak 2100 ytl ıstıyorum.bazı arkadaslarım belkı cok bu rakam dıyecekler ama ınanın 0 km asyalardan gercekten farkı yok.alıcı olan arkadaslar forum dısında msn yada cep aracılıgı ıle ulasabılırler.

burakyeg@hotmail.com

05362350232

(su an resımlerı koyamıyorum.en kısa surede resımlerını ekleyecegım)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************