Arkadaşlar 3 Aylık Çelik Tiger 150 (Asya 150t1 in aynısı kısacası)motorumu satuyorum!Burgmane geçmek için!
Motor 150cc maxiscooter!
Kalkış performansını arttırmak için egzos modifiyesi,
Yakıtı düşürmek ve performansı arttırmak için yakıt yoluna eklenen manyetik yakıt çözücü parça (Super economy),Xegenon farlar!
Motorda görüntü olarak hiç bir modifiye yapıştırma vs. yok!Görüntü orjinal.
Bal köpüğü rengi!Yaptığım motor aksamında ki modifiyeler sonuncunda 10.5 hp lik gücü 15 e çıkarmayı başardım!makina artık 200 cc gibi çalışıyo!
Yalnız isteyen performance egzosa susturucu taktırabilir buna olnak var!Çünkü otoyolda giderken önümdeki arabaları sağa çektirebilen bi sesi var!
Neyse sadet 2000 ytl istiyorum!
İlgilenenler PM den mesaj atabilir!
Arkadaşlar bu arada unutmadan Bağlarbaşında DALOĞLU var.Çelik servisi.Hizmetinde hiç bir problem yok!Servis olarakta orayı öneririm! *************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Lütfen mesajınıza resim ekleyin. İlanınızın resimli olmasının sizin avantajınıza olduğunu gözönünde bulundurun. Unutmayınki amacımız bir an önce sonuca ulaşmanız. Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************