23.05.06 tarihinde aldığım 2.800 km.deki kırmızı Regal raptorumu daha büyük bir motor almak için satıyorum. Rodajını üretici firmanın dediklerine harfiyen uyarak yaptım.
500, 1000 ve 2500 km.bakımlarını yetkili servisi olan Katrancı Otomotivde yaptırdım.
Herhangi bir sorunu, kazası yok. Çok temiz durumda. Nikelajlarını her hafta özel parlatıcılar ile temizliyorum. Sıfır kadar temiz bir motor.
Aksesuar olarak füme ön cam, deri depo koruma kılıfı, süet elcikler var.
Artçı koltuğunu rahatsız olduğu için değiştirdim. Orjinaline sadık kalınarak 1 er cm yanlardan genişletilerek daha yumuşak sünger ve 2 katy elyaf ile desteklendi. Elyaf sayesinde koltukta zamanla göçme meydana gelmeyecek. 75 ytl.ye iyi ve kaliteli bir yere yaptırmım.
Egzosttaki 1 er susturucuyu çıkardım ama alacak kişiye bunları vereceğim. isterseniz kendiniz bile yerine takabilirsiniz.
Üzerinde yeni değişmiş japon NGK bujiler mevcut.
Fiyat 4000 YTL.

Not:Sıfır motor alacağım için takas düşünmüyorum.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Lütfen mesajınıza resim ekleyin. İlanınızın resimli olmasının sizin avantajınıza olduğunu gözönünde bulundurun. Unutmayınki amacımız bir an önce sonuca ulaşmanız. Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************