Önce ilan adresi :
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...44199724/detay

açıklama:
Motorun 2. sahibiyim. benden titiz olmasın bir motor hastasından almıştım, kendisi ile görüşmek isteyenleri gönül rahatlığıyla görüştürebilirim. motor fotoğraflarda göründüğü gibi tertemiz durumda ve gerçekten kapalı otoparkta durmaktadır. başkaları gibi merdiven veya bina altı üstü örtülü şekilde değildir.
motoru arka sele konforu sebebiyle satmak istiyorum. daha rahat bir arka seleye sahip motora geçeceğiz. arka sele haricinde benim hiçbir şikayetim yok, aksine şiddetle tavsiye ederim. Çok tatmin eden ve gerek şehir içi gerek şehir dışı performansı çok başarılıdır.
motorun bırakın kaza yapmasını düşmesini kalkmasını, motora anahtar dahi vurulmamıştır. gelip görünce anlayacaksınız. lastikleri çok iyi durumdadır. üzerinde radyatör koruma ve yan korumalar mevcuttur. bence en güzel ve yakışıklı renk. yıkayıp temiz olmasa dahi motorun gerçekten havası diğer renklere göre bir başka duruyor. 3 anahtarı da mevcuttur.
ciddi alıcılara motor yerinde ( o zaman otopark ve brandasiyla nasıl bir yerde muhafaza edildiğini göreceksiniz) gösterilebilir. neden bu paraya sıfır değil de ikinci el bir motor alasınız çünkü rodajı ve bakımları ( her 200 km'de bir zincir yağlama v.b delilik derecesinde titizlikle yapılmış bakımlar) düzgün yapılmış, bandrolsüz, masrafsız, üstünüze aldığınız anda kontağı çevirip gazlayabileceğiniz bir motordur. bahsettiğim gibi daha konforlu selesi olan motorla makul takas tekliflerine açığız. şimdiden hayırlı uğurlu olsun. tekerinize taş değmesin.