MERHABALAR ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İSTANBUL DA İKAHMET ETMEKTEYİM MOTOR 2006 MART AYINDA TRAFİK ÇIKIŞLIDIR.MARTIN 10 UNDA ALDIM MOTOR 150CC LİK MOTOR OLUP MOTORU NİŞANLIMI EWDEN ALIP AKŞAMLARI GEÇ ÇIKTIGI İÇİN ALDIM MOTOR LA ÇOK GEZDŞM YEMİN EDERİM BİR KERE BİLE YOLDA BIRAKMADI ŞİMDİ MOTOR RENGİ FISTIK YEŞİLİ OLUM ÜZERİNDE SMOKEHEAD ABARTI EGSOZ VAR SESİ BİLEN BİLİR MÜKEMMEL SES VE MÜKKEMEL ÇEKİŞ SAGLIYOR 200 YTL NORMALDE EGSOZ FİYATI 110 YTL LİK 2 METRELİ UZUNLUGUN DA KİLİT VERCEM MASTERCLOK MARKALI..CAN MARKA M BEDEN BAYAN KASKI 100 YTL DEGERİNDE BENİM YAZLIK MODEL SİYAH SAFEBET KASKIMI ARKASINA SEPET TAKTIRDIM MOTORUN ALTIN UZUN ÖZEL YAPIM MAVİ RENK NEON FARLAR BUZ BEYAZI YAPTIM PARKLAR 7 RENK DEGİŞEN IŞIKLAR ELGİZLER SPORT TAKILDI MOTORUM 65 YKŞ YAKIYOR 13 MİLYONLUK BENZİNLE 196 KM YOL YAPMIŞTIM MOTOR 6500 KM DE TEL NUMARAM 0555-366-08-68 NO LU MAİL ADRESİM erdiboy@hotmail.com mail atarsanız iyi olur bu saydıklarımın hepsini veriyorum ve fiyatı 1,500 ytl dir BU ARADA SATMA SEBEBİM ASKERE GİTMEMDEN DİR YANLIŞ DÜŞÜNEN İNSANLAR VARSA ASKERLİK KAGIDIMI GÖSTERE BİLİRİM SAYGILLARIM LA
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Moderatör: Makine **************