Askere Gideceğimden Dolayi Satiyorum Rodajini Kişin Bizzat Ben Tamamladim Tatli Gazla Sikiştirmadan Kullandim Sifir Motor Alacaklarin Dikkatine Rodaj Yazin Sicağinda Değil Kişin Soğuğunda Yapilir Güneş Tepenizde Sabit 50km/h Ile En Az 1000 Ila 2000 Km Yol Gitmemeniz Için Tavsiyemdir.motorun Gaz Yemesi Ve Sesi On Numara.hep Full Sentetic 2t Yağ Kullandim (castrol Tts) Motorun üzerinde Steber Korna Bertone Alarm Ve Farlarda çift ünite Tuning Flash Var.yaza Hazir Rodaji Yapilmiş Bir Bws Sifirindan Farksizdir.sonradan Taktiğim Ekipmanlari Sökmem Halinde 2900 Son Fiyattir

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************