Motorun ilk sahibiyim ve ayrıca ilk motorum. Motor kullanmayı bu motosikletle ögrendim, ev-iş arası kullandım (gitgel 90km yol), kilometresinin yüksek oluşunun sebebi budur. Temkinli biriyim motorsikleti gayet sakin kullandım, motorda apaçilik hiç yapılmamıştır. Motoru ilk gordugumde sarı rengi çok hosuma gitti ve ne yazıkki türkiyeye gelen seride sarı olmadıgı için motoru alır almaz granajı sarıya boyattım. Alırken rengini ruhsata sarı-siyah olarak işlettirdim, oktay ustaya sorabilirsiniz.(kesinlikle celik şaside boya yoktur, sadece granaj boyanmıştır, rengini begenmeyen granajı tekrar siyaha cevirttirebilir)
Servis bakımını düzenli olarak Bağcılar Oktay Motor'da yaptırdım, beni kendisine de sorabilirsiniz
Motorum üzerinde ekstra olarak;
* DID zincir (230 tl)
* Michelin pilot street lastik (9000 km'dir takılı, iyi durumda) (sıfırı 580 tl, bu haliyle bile kesinlikle kendi sıfır lastiginden daha iyi)
* Arka canta demiri (46 lt maxem canta yanında verilecektir.) (100 tl demir, 130 tl canta)
* Orta sehpa (80 tl)
* Elcik ısıtma (80 tl)
* 4riders elcik koruma (50 tl)
* caglar motor'dan touring cam (130 tl)
* şeffaf knee grip (40 tl)
* arkada çakar stop (cantanın tablasına yapıştırdım, çok hoş duruyor
* ac kapali 2x2 amper usb + 1x12v cakmak girisi

Er6n almak için satıyorum, elimden hızlı bir şekilde çıkarmak için bu fiyata koydum, aynı fiyattaki diğer motorlara bakın farkı görün.

Resimler için https://onedrive.live.com/redir?resi...t=folder%2cjpg

Satışı istanbuldan birine yaparsak 2 taraf içinde daha rahat olur. Küçükçekmecede otuyorum
Tolga Tuglu
İrtibat 0532 560 85 93