Arkadaşlar en sonunda motorumu satmaya karar verdim.. Motoru bir ay önce ( belki bir ay bile olmadı) İkinci el aldım.. 1000 km cıvarında yol yaptım 600 F almak ıcın satıyorum.(Daha ıyı bır onerısı olanlara da kapım acık yenı motor ıcın...)
Motor su an 4300 km dedır.. Orjınaldır ve garantı kapsamındadır. Normal sıgortası ve kaskosu vardır..
1- Ben satısı uzerıme alıcam dıyen arkadaslar ıcın satıs fıyatı 3,700 dur.
2- "Ben satısı uzerıme almayayım bana vekalet ver abı hem kaskodan da faydalanırım" dıyen arkadaslar ıcın buna ılaveten 350 YTL kasko bedelı eklemek gerekecek.
3- Benım temennım motosıklet net uyesı bır arkadasın vekaletle motora bınmesıdır. Boylece plaka ve satıs masrafı(300-400 cıvarı) bosa gıtmez ama tabı kı alıcının takdırıdır..Tabı vekalet te omur boyı olmayacak bu yazı cıkarcak kadar bır sure verebılırım.
4-Resım koyamadım cunku resmı yok ama avatarımda gorulen aletın aynısı sayılır.Moderator arkadaslar benı affetsın..
5-Temız bır arac . Alan sorunsuz bıner. Ben ozellıkle vıtes ve frenlerınden cok memnun kaldım..
6-Fıyatlarda oynama olmaz arkadaslar . Ben zaten zararına satıyorum aldıgım fıyata ve masrafa gore. Cunku alım satımda epey bır masraf..20,000 km yı gecmemıs 2000 ustu 600 F ıle takas dusunen olursa dusunebılırım..
7-Bana ulasmak ıcın MSN messenger yada trend_analiz@hotmail.com[/email] adresını kullanabılırsınız.. Araç içerenkoydedir...
Selamlar