Ruhsat sahibinden, 2005 model, siyah renkli, geçen yaz ortalarında trafiğe çıktı, 1300'lü km.lerinde. Acil Satılık AS-150T1. Hiç yağmur görmedi yazın sadece 3 hafta kullandım, onun haricinde motosikletimi kapalı garajda muhafaza ettim. Düzenli olarak her iki haftada bir çalıştırıp garaj içinde yürüyenini hareket ettirdim. Mükemmel bi rodaja sahiptir. Tamamı Avrupa Yakası yetkili servisinde olmak üzere 300km'de 700'km de ve 1000km'de yağı değişti ve ekstra bakımları yapıldı. Bir daha ki bakımı 3000km de. bu bakıma kadar kuruş masraf gerektirmez. Aktarma kayışını 1000km. de avrupasıyla değiştirdim. Farların her ikiside osram marka yenileriyle değiştirildi. Motoksikletin hiçbir vuruğu, devriği, kazası, zorlaması yoktur. Tüm parçalarıyla orjinaldir ve en ufak bir çiziği dahi yoktur. Motor tüm evraklarıyla birlikte teslim edilecektir. Motoru gördüğünüzde gerçekten en az sıfırı kadar temiz olduğuna sizde şahit olacaksınız. Fotoğraflarda görünen hali en son halidir. Nisanda askere gideceğimden satmak istiyorum.
Ayrıca yanında;
Çift katmanlı muhafaza brandası ve kaliteli disk kilidi de verilecektir.
FİYAT: 1800YTL.
Arkadaşlar unutmayınız ki bu motor ASYA marka (yani Türkiye'de en çok satış yapan ve servis ağı en yaygın olan 2 Uzakdoğu markasından birisi), bol miktarda taklitleri mevcut lütfen onlarla karıştırmayın...
İlgilenen arkadaşlar lütfen acilen irtibata geçip, görmek için randevu alsınlar.
mustafagirgin@yahoo.com
0532 727 8707
Satıldı Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler.