Merhaba,
Motoruma ve bana daha uygun olduğunu düşündüğüm ekipmanlar aldığım için kullanmadığım ekipmanları mı satıyorum.
1.Alpinestars T-GP R Air mont satılıktır. 1 yıl civarında giydim hiçbir hasarı, düşmesi veya parçalanması yoktur. Kısacası gayet temizdir. Aşağıdaki montun siyah ve beyaz olanıdır. Düz model ile karıştırmayınız omuzlarda ek koruma katmanlı sliderları vardır. Fiyat 750 TL'dir.
http://www.revzilla.com/motorcycle/a...P_R_Air_Jacket
2.Nexx XR2 Carbon Pure kaskım satılıktır. %100 carbondur. Normalde şeffaf vizörle geliyor ben dark smoke ve gece kullanımında da kolaylık sağlayan sarı vizörle birlikte toplam 3 vizör ile vereceğim. 1 sene kullandım, ufak tefek deformasyonlar mevcuttur iç alanda giyip çıkarıldığı için. Birde tepede elimden düşürdüğüm için kalkan bir nokta var. Şuan 3 vizör ve kaskın sıfır fiyatı 2000 TL'dir. Fiyat 1000 TL'dir.
3.Held Alcatar enduro/off road kaskı. Yaz aylarında serin kullanım ve hobi amaçlı kullanırım diye almıştım. Daha alalı 3 ay oldu olmadı. Enduro tarzına sahip bir kask olduğu için iyi hava alıyor, dolayısıyla sessiz değildir. Yazın kullanım ve artçı kaskı olarak oldukça uygun ve kaliteli bir kasktır. Fiyat 350 TL.
İstanbul içi elden satış yapılabilir veya her yere kargolama yapabilirim. Kargo ücretini ben ödeyeceğim.
4.İnterphone FM4C İnterkom. En üst seri olan F5'den sonraki ikinci seri aradaki tek fark menzildir. Yeni aldığım kaskımın dahili interkom bölmesi olduğu için farklı bir alternatife yöneliyorum. Ağustos ayında aldım, faturası ve garantisi mevcuttur. Fiyat 650 TL:
Ciddi alıcılar ürünü belirtirler ve makul tekliflierde bulunurlarsa fiyat konusunda ortayı bulmaya çalışırız.