Arkadaşlar tarz değişikliği ve fazlalık nedeniyle ekipmanlarımın bir kısmını satmaya karar verdim.
1 adet NOLAN N86 (n-com) kask.MEDIUM bedendir. 2 aydır kullanmaktayım. göze çarpan herhangi bir kusuru,çiziği,vizör çiziği yoktur. kaza yapmadım şükür.kullanım kılavuzu ve kılıfı vardır. Maalesef kutusunu attım. kafamda toplam 500 km olmamıştır.Güneş vizörü sorunsuzdur.fiyatı:400 TL
1 adet GDR siyah vizör kask.MEDIUM bedendir. kask ta çizik kırık yoktur.artçı kaskıydı genelde buda yine fazla kullanılmamış ve darbe,kaza yoktur.fiyatı:75 TL

1 adet YAMAHA marka Tech-90 üretimi LARGE beden korumalı kot pantolon. herhangi düşme kalkma olmadı, yırtık sökük yoktur. yine buda fazla kullanılmadı.fiyatı 165 TL.

1 adet VENOM marka 4 mevsim mont. LARGE beden. Sağ fermuar bozuk. Sağ omuzda yine fotoğraflardan anlaşılacağı üzere korumalı bölümde sürtünme vardır. Şakacı bir arkadaşım sayesinde duvara sürtündüğümde beni korudu. Sizide koruyacaktır Yırtık sökük yoktur. İÇliği ile birlikte gönderilecektir.fiyatı 90 TL.

1 adet PROSEV marka bellik. herhangi bir kusur yoktur. fiyatı 25 TL dir.

Gayet uygun bir fiyatlandırma yaptığımı düşünüyorum. O yüzden pazarlık yapmamanız rica olunur Aşşa olmaz hemşehrim yani Tamamını ve ya tek tek satabilirim. Kargo alıcıya aittir. Mesaj yahut telefon ile ulaşabilirsiniz. Hayırlı KANDİLLER
Hüseyin- 0553 294 31 90 -ADANA